RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso, apărat de coechipieri după eroarea de la Brașov

/ 6 martie 2012

Hențul făcut de Cardoso în partida de la Brașov a adus penaltiul care a decis soarta întâlnirii pe care Pandurii a pierdut-o sub Tâmpa cu 2-1, însă coechipierii brazilianului nu îl acuză pe acesta, ci spun că meciul l-au pierdut împreună.

Venit în vară de la echipa secundă a celor de la Espanyol, mijlocașul ofensiv Alexandru Maxim este unul dintre cei care îl apără pe Cardoso menționând că are încredere în brazilian că își va face datoria și în defensivă la fel de bine cum și-a făcut-o în atac în turul campionatului, atunci când antrenorul l-a folosit ca aripă stânga sau chiar vârf: „Cardoso a demonstrat că are valoare, nu avem de ce să-l iertăm. Ne-a salvat în multe rânduri, cu Chiajna a marcat trei goluri, asta nu înseamnă că trebuia să fie Messi. Avem încredere în el, sunt sigur că va demonstra ca fundaş central că e valoros”, a declarat Maxim.

Destul de nesigur și el în meciul de la Brașov, Viera, colegul lui Cardoso din centrul defensivei gorjene, spune că acest cuplu are nevoie de timp pentru a se suda și a deveni la fel de sigur ca acela pe care-l forma cu Chiricheș: „Cardoso e un jucător foarte bun şi a jucat fundaş stânga, iar acum fundaş central. Doi ani am jucat cu Chiricheş, ne ştiam cu ochii închişi, era mai uşor. Cu Cardoso abia am început să joc, trebuie să avem răbdare”, a declarat fundașul ivorian al Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.