RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au căzut trasferurile lui Buș și Tamboura

/ 23 februarie 2012

Petre Grigoraș este sigur că John Ibeh va juca pentru Pandurii în retur și spune că, din diverse cauze, celelalte transferuri au căzut, singurele achiziții fiind alături de nigerian Ungurușan, Neagu și cei doi senegalezi, Gomis și Mbella, jucători care, probabil, vor merge mai întâi la echipa a doua.

„E clar că mi-aş fi dorit mai mult, dar din diferite motive nu s-a putut realiza. Îmi pare rău că am pierdut transferul lui Matulevicius. Paul Anton nu a venit din diverse motive pe care nu le cunosc foarte bine şi nu vreau să le comentez. Eu îl vreau pe Paul Anton de la Bistriţa. Sergiu Buş a vrut să vină la noi, dar se pare că înţelegerea pe care CFR o are cu Târgu Mureş nu-i permite să plece la jumătatea campionatului. Pe Tamboura l-am văzut doar 20 de minute în meciurl direct. A fost o încercare de aducere, dar a căzut. Nu cred că ar fi fost un mare câştig. L-am adus şi pe Unguruşan. Mai este tânărul Neagu, un jucător de perspecvtivă şi vom vedea şi pe cei doi negri mititei ce vor putea să facă în următorul interval”, a declarat Grigoraș despre campania de achiziții a Pandurilor din această iarnă, campanie pe care o consideră încheiată. „E clar că am pierdut mai mulţi jucători şi mai buni decât am adus. Asta este realitatea şi nu trebuie să o ascundem, dar sperăm că vom reuşi să ne reabilităm pe parcurs şi cu jucătorii ncare au rămas, cei tineri şi cu ce am mai adus, să facem un retur de campionat apropiat de cel din tur. Nu cred că vor mai veni jucători liber de contract. Am văzut suficient de multe paraşute pe aici”, a completat tehnicianul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.