RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii caută cumpărători pentru disponibilizaţii lui Grigoraş

/ 31 mai 2011

În această vară Grigoraş a anunţat deja despărţirea de o serie de jucători pe care nu se va mai baza în sezonul viitor, conducerea urmând a găsi cale prin care se va face această despărţire.

Lista jucătorilor ce nu vor continua cu Pandurii îi cuprinde pe Popete, Hidişan, Apostu şi Neagu, dar şi pe Daniel Orac. Primii patru jucători au făcut parte din lotul primei echipe şi, din diferite motive, Grigoraş a renunţat la ei, în vreme ce Orac a fost înlăturat de la echipă încă de la finalul turului şi a jucat alături de Alin Chibulcutean la echipa a doua, însă spre deosebire de fundaşul adus în urmă cu câţiva ani de la Gloria Bistriţa, căruia îi expiră contractul cu Pandurii în această vară, Orac are în continuare contract cu gorjenii.

Pentru a scăpa de plata salariilor şi pentru a aduna şi ceva bani din vânzarea acestor jucători, conducerea încearcă să le găsească echipe la care să-i transfere: “În această săptămână voi încerca să găsesc echipe la care să plece jucătorii care nu mai intră în planurile lui Grigoraş pentru viitorul sezon. Sper că vom găsi variante care să mulţumească pe toată lumea, dar un lucru este cert, nimeni nu pleacă gratis”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.