RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rednic a căzut la un acord cu Pandurii pentru împrumutul lui Cardoso

/ 6 ianuarie 2011

În vreme ce preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, declara ieri pentru Prosport că transferul lui Gabi Matei la Steaua este “cea mai mare tâmpenie” pe care a putut să o audă, iar astăzi fotbalistul Pandurilor a semnat cu gruparea din Ghencea, şi în cazul lui Alexandre Cardoso oficialul gorjenilor spune că nu s-a ajuns la un acord cu azerii, dar presa centrală a anunţat deja înţelegerea perfectată cu Mircea Rednic.

Conform presei centrale, Cardoso ar urma să plece la Khazar Lankaran sub formă de împrumut pentru 6 luni cu opţiune de cumpărare la finalul actualei stagiuni. Cu toate acestea, trecerea lui Cardoso sub bagheta lui Mircea Rednic este amânată deoarece încă nu s-a discutat nimic cu jucătorul: “Noi nu am negociat nimic, am lăsat mai întâi cluburile să se înţeleagă între ele. După ce Pandurii îşi vor da acordul, atunci vom intra şi noi în negocieri cu privire la condiţiile salariale pe care echipa azeră le oferă jucătorului nostru”, a declarat Gabriel Gică Miron pentru www.sportingorj.ro .

În cele din urmă, Eugen Pârvulescu a confirmat şi el faptul că s-a înţeles cu Mircea Rednic pentru un împrumut al jucătorului brazilian la Khazar Lankaran.

Cardoso este aşteptat să revină în România luni, pe 10 ianuarie, la o zi după reunirea Pandurilor, aceasta fiind amânată cu câteva zile după ce şi startul părţii a doua a campionatului a fost la rândul său amânat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.