RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au încheiat primul stagiu cu o victorie cu FK Baku

/ 26 ianuarie 2012

Grigoraș a făcut și ultimul test înainte de revenirea acasă din primul stagiu din Antalya, Pandurii trecând de FK Baku cu 1-0 cu un gol marcat în minutul 88 de juniorul Roberto Dumitru.

Pandurii a început cu Mingote în poartă, pentru prima dată folosit în acest stagiu, cu Tătaru în banda dreaptă, de acolo de unde va lipsi Rusu pentru o perioadă destul de lungă, și cu Matulevicius în portura de vârf împins. Prima mare ocazie a meciului a venit la poarta azerilor, la care evoluează și fostul pandur Bogdan Apostu, în minutul 12, în urma unui corner, Tătaru a avut două reluări, ambele nereușite, iar Viera a șutat spre colțul lung, dar portarul celor de la FK Baku a respins cu piciorul. După o lovitură de cap slabă a lui Matulevicius, azerii au avut două ocazii la care Mingote a reușit să intervină salvator la șuturile lui Verpakovskis și Mammadov. Ultima ocazie a primei reprize a venit din piciorul lui Batin, atacantul Pandurilor șutând frumos, la colțul scurt, dar mingea nu a prins spațiul porții azere.

În repriza secundă au intrat din primul minut doar portarul Horvat și aripile Roberto Dumitru și Grigoraș, abia din minutul 63 Pandurii schimbând masiv, dar Tătaru și Nistor fiind păstrați pe teren din primul până în ultimul minut. Jocul a fost influențat și de vântul puternic ce a bătut pe parcursul reprizei secunde, cele două echipe ajungând greu în fața porților adverse. Horvat a fost pus la grea încercare în minutul 66, când în urma unei greșeli defensive a Pandurilor, azerii au scăpat pe contraatac și portarul  gorjenilor a respins șuturile succesive ale lui Solic și Horvath. Două minute mai târziu Avramescu a reluat cu capul după un corner al Pandurilor, dar portarul azer a respins cu greutate. Pe final, Pandurii au fost mai prezenți în careul adversarilor, în minutul 85 Neagu a executat o lovitură liberă de la 20 de metri puțin peste poartă, iar cu două minute înainte de final Roberto Dumitru a dat lovitura marcând cu un șut deviat din interiorul careului, gol care a adus victoria echipei sale.

Pandurii Târgu Jiu – FK Baku 1-0 (0-0)

A marcat: R. Dumitru (min. 88)

Pandurii: Mingote (min. 46 Horvat) – Tătaru, Viera (min. 63 Avramescu), Cardoso (min. 63 Popete), Vlad (min. 63 Unguru) – Voiculeț (min. 63 Williams), Nistor, Cristea (min. 63 Neagu) – Lemnaru (min. 46 Grigoraș, min. 70 Matulevicius), Matulevicius (min. 46 R. Dumitru), Batin (min. 46 Bucur). Antrenor: Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.