RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere la limită pentru Pandurii în amicalul cu FK Baku

/ 31 ianuarie 2011

Pandurii au pierdut cel de-al doilea meci amical disputat în Antalya, scor 0-1, azerii de la FK Baku profitând de faptul că Grigoraş a trimis în teren în prima repriză o echipă cu doar doi jucători experimentaţi.

Grigoraş a început partida cu următoarea formulă: Horvat – Popete, Tătaru, Rada, Neagu – Ciucur, Militaru, Avramescu, Cardoso – Stupic, Conrado. Fără consistenţă în jocul la mijlocul terenului, Pandurii au fost dominaţi clar în prima parte a partidei, FK Baku deschizând scorul în minutul 30, Brakat finalizând cu noroc un şut de la marginea careului după o minge respinsă de Horvat în urma unui corner. Singura ocazie a Pandurilor din prima repriză a venit în urma unei reluări cu capul a lui Stupic, însă mingea nu a prins spaţiul porţii şi scorul a rămas 1-0 pentru azeri, gorjenii scăpând cun un singur gol primit şi după bara lui Kaykut din minutul 45.

Faţa jocului s-a schimbat radical în repriza secundă, Grigoraş trimiţând în teren o echipă mult mai aproape de cea cu care ar putea începe campionatul: Lazăr – Matei, Chiricheş, Cradoso, Grecu – Băcilă, Nistor, Hidişan, Cristea, Brata – Lemnaru. Jocul s-a disputat aproape în permanenţă în jumătatea azeră fără însă ca din ocaziile create de Pandurii să fie vreuna materializată. Brata a fost primul care a trimis în minutul 58 periculos spre poarta celor din Baku, dar mingea a trecut peste bara transversală, apoi Nistor a fost în două rânduri, în minutele 66 şi 68 aproape de gol, ultima dată la o minge frumos pusă cu pieptul de Lemnaru. Acesta din urmă a avut şi el şansa golului, dar lovitura sa de cap din 8-9 metri, după centrarea lui Matei, a trecut pe lângă poartă iar meciul s-a încheiat cu victoria echipei azere.

Dacă Grigoraş a jucat în acest meci cu două garnituri diferite, doar Cardoso fiind păstrat pe teren toate cele 90 de minute, antrenorul azerilor a efectuat doar trei schimbări. FK Baku a început meciul în formula: Sarlija – Amirbekov, Boreţ, Bates, Savinov – Barakat, Solic, Kaykut, Kargbo, Juninho – Leviga, pe parcursul reprizei secunde intrând şi Sisshoko, Gurbanov şi Skulic.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.