RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program infernal pentru handbaliștii Energiei

/ 17 ianuarie 2012

Liviu Andrieș se teme că echipa sa nu va putea să facă față programului dens pe care Energia îl va avea în perioada imediat următoare, echipa gorjeană având de disputat șase meciuri în Liga Națională și două în Cupa Cupelor în perioada 20 ianuarie – 26 februarie.

„Având în vedere subțirimea lotului, cel mai mult mă tem de ritmul în care va trebui să jucăm în perioada următoare, când vom avea de jucat opt meciuri într-o lună, cu deplasări foarte lungi”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș cu privire la meciurile pe care echipa sa le va avea de disputat într-un interval de timp relativ scurt.

După primele 11 etape ale campionatului, Energia ocupă locul 4 în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin cu 13 puncte acumulate, antrenorul Liviu Andrieș propunându-și alte patru puncte din următoarele două partide, cele cu Dinamo și Bucovina Suceava, ultimele meciuri din turul campionatului.

Programul Energiei:

20 ianuarie: Dinamo Călăraşi (d)
27 ianuarie: Bucovina Suceava (a)
3 februarie: Ştiinţa Bacău (a)
8 februarie: Poli Timişoara (d)
11 februarie: Benfica Lisabona (a)
18 februarie: Benfica Lisabona (d)
22 februarie: HCM Constanţa (a)
26 februarie: CSM Satu Mare (d)

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • din TG JIU spune:

    din cate stiu eu, noi avem meci acasa cu campioana hcm constanta si nu in deplasare, ia uitati-va mai bine la program, cred ca ati gresit! eu stiu ca in tur am jucat la ei acasa si in retur trebuie sa jucam la noi, nu-i asa? in plus, meciul cu satu-mare e in deplasare, cred ca ati incurcat programul, fara suparare!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.