RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii Energiei trag tare la antrenamentele fizice

/ 5 ianuarie 2011

Jucătorii rămaşi la Energia după ce o parte dintre ei au plecat, iar alţii sunt la echipele naţionale, se află în cantonament la Târgu Jiu sub comanda antrenorului Liviu Andrieş.

Situaţia financiară a clubului nu a permis ca în această iarnă să se efectueze un cantonament la munte, aşa cum se obişnuia, Energia fiind cantonată acum la Târgu Jiu, la Hotel Energeticianul. “Până miercurea viitoare vom fi în cantonament. Avem programate câte două antrenamente pe zi, la ora 10:00 şi la ora 16:00, doar duminică avem un singur antrenament. Sunt antrenamente fizice, care cuprind alergări în parc şi pe insuliţa de pe Jiu, dar şi exerciţii la sală. Am găsit înţelegere la Pandurii şi facem forţă în sala lor”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş despre programul Energiei din această săptămână. Acesta a mai precizat că după pregătirea fizică, de pe 13 ianuarie echipa va începe pregătirea tehnico tactică, în sală: “Vom intra apoi în sală şi ne vom pregăti la Târgu Jiu până la primul turneu, cel de la Baia Mare, programat între 21 şi 23 ianuarie”, a mai spus Andrieş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Geo spune:

    baiatu’ u esti cel depasit de situatie, da rau de tot….eu iti recomand sa inveti un cuvant din DEX (dictionarul explicativ al limbii romane), se numeste obiectivitate draga lingaule, mai cersete cate ceva pe la cate o sectie sportiva poate te umfli mai rau decat esti draga Moby Dick!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.