RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program infernal pentru Energia

/ 14 aprilie 2011

Liga Naţională de handbal masculin propune echipelor angrenate în competiţia numărul 1 din România un program extrem de dens în perioada următoare.

Energia va juca în ritm de miercuri-sâmbătă până pe 7 mai cu excepţia weekendului în care creştinii ortodocşi celebrează Sărbătorile Pascale. „Urmează un program greu. Sâmbătă la Odorhei, apoi miercuri acasă cu Baia Mare, miercurea după paşte avem la Timişoara, după care vine Satu Mare sâmbătă, mergem miercuri la Bacău, şi apoi vine Reşiţa. În trei săptămâni avem multe meciuri. Plus distanţele pe care trebuie să le parcurgem în această perioadă scurtă de timp”, a declarat oarecum îngrijorat antrenorul Energiei, Liviu Andrieş.

Tehnicianul Energiei a mai declarat că înţelege cu greu programul impus de federaţie, dar atât el cât şi ceilalţi antrenori sau jucători nu pot decât să se conformeze acestuia: „De paşte nu prea avem liber, programul nu ne permite. Sâmbătă şi duminică liberi, apoi luni la antrenament pentru că miercuri avem meci. Şi federaţia pune trei luni de vacanţă iarna şi pe urnă în două luni vrea să se termine campionatul… E greu, ţinând cont de lot, să joci la 3 zile e greu”, a mai spus Andrieş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.