RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Deplasare cu trenul pentru handabliştii de la Energia

/ 24 martie 2011

Energia are programat în etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin un meci la Suceava, în compania celor de la Universitatea Bucovina, deplasare pe care gorjenii o vor face de această dată cu trenul.

Decizia a fost luată de antrenorul Liviu Andrieş, care spune că este mult mai puţin solicitantă o deplasare cu trenul decât una cu autocarul având în vedere distanţa mare dintre cele două oraşe: “Noi ne-am dorit să plecăm cu trenul. E mai uşor, mergem la cuşetă, ne odihnim, eu cred că e mai bine decât să facem atâtea sute de kilometri cu autocarul. Vineri vom avea tot timpul pentru odihnă după drum, vom face şi o mişcare la Suceava iar sâmbătă la ora 11:00 vom fi gata de joc”, a explicat tehnicianul Energiei.

Partida dintre Universitatea Bucovina Suceava şi Energia Pandurii Târgu Jiu este programată a se disputa sâmbătă dimineaţa, cu începere de la ora 11:00 şi va fi arbitrată de cuplul bucureştean Alexandru Blaş / Marius Ghiorghişor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.