RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii pleacă în Serbia pentru trei jocuri amicale

/ 12 august 2010

Perioada de pregătire fără jocuri amicale a handbaliştilor de la Energia va lua sfârşit în această săptămână, echipa antrenată de Vasile Stângă urmând ca săptămâna viitoare să joace trei partide amicale în Serbia.

“Plecăm duminică dimineaţa, luni avem cu Metaloplastika Zorka Keramika la Sabac, unde inaugurăm o sală de 3000 de locuri pentru handbal. Marţi avem iar meci, cu Jugovic Kac, iar miercuri cu Vojvodina Novi Sad”, a declarat antrenorul Vasile Stângă despre turneul fulger pe care Energia îl va avea în Serbia la începutul săptămânii viitoare. Tehnicianul gorjenilor a declarat că meciurile vor fi foarte utile pentru echipa sa şi că şi doreşte victorii în toate cele trei partide: “Sunt foarte utile aceste jocuri. Constanţa a jucat cu echipe din Bundesliga, poţi rula tot lotul. Cu sârbii sunt meciuri adevărate, sper să nu iasă cu caft. La jocurile cu ei iasă cu scântei. E bine că avem aceste meciuri şi pentru că ne obişnuim pentru partidele din cupele europene.

Ţin la rezultat că nu jucăm cu echipe super valoroase. Nu avem cum să le pierdem, indiferent cine intră în teren, mentalitatea se câştigă în aceste meciuri”, a mai declarat Stângă, care a precizat că toţi jucătorii vor avea minute egale.

Adversarii Energiei din acest mini-turneu sunt echipe din prima ligă a Serbiei, Metaloplasika a terminat pe locul 3 în ultima stagiune şi va juca în acest an, ca şi gorjenii, în Cupa EHF, în vreme ce Vojvodina a terminat a şasea, iar Jugovic a încheiat sezonul pe locul 8.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.