RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu emoții în fața giurgiuvenilor

/ 7 decembrie 2011

Victoria scontată de Slobodan Nikolic în fața celor de la CSS Giurgiu nu a fost nici pe departe așa de lejeră cum o anunța antrenorul Energiei, ea profilându-se abia pe final, după ce suporterii gorjeni au trăit emoțiile de a fi conduși pe propriul teren până aproape de jumătatea sfertului patru. În final Energia a câștigat cu 82-79 (24-20, 20-20, 11-18, 27-21).

Energia a câștigat primul sfert cu 24-20, însă problemele au început să apară din cel de-al doilea sfert pentru elevii lui Slobodan Nikolic. Chiar dacă a ajuns la un avantaj de zece puncte, când tabela indica 33-23, Energia a dat dovadă de slăbiciuni în joc și oaspeții au profitat de ele. Cu o jumătate de minut înaintea pauzei, Energia mai avea în fața adversarului său doar un singur punct, dar Stefan Nikolic, cu o reușită de trei puncte, a reușit să mențină avantajul luat de echipa sa în primele 10 minute de joc. După pauză oaspeții au revenit cu mai multă încredere în propriile forțe, au beneficiat și de ziua de excepție în care s-a aflat Bosko Stojakovic și au trecut în avantaj, înaintea ultimului sfert CSS Giurgiu conducând la Târgu Jiu cu 58-55.

Ultimele 10 minute de joc au început cu o perioadă echilibrată, cele două echipe alternând la conducerea partidei și s-au încheiat cu Energia în prim plan. Echipa gorjeană a revenit grație celor 9 puncte marcate de Darby în ultimele cinci minute, dar o pasă greșită a acestuia și o aruncare de trei puncte reușită de Bivolaru a făcut ca spectatorii să trăiască cu emoții finalul, tabela indicând 80-79 cu 20 de secunde înainte de sirena de final. Stefan Nikolic a beneficiat de două aruncări libere, a transformat una singură, dar a recuperat după cea de-a doua, iar Gliga a fost și el trimis la linia de fault, de unde a reușit să mai pună sie el un punct pentru Energia. În ultimele secunde de joc oaspeții au mizat totul pe o aruncare de trei puncte a lui Kramer care să ducă meciul în prelungiri, dar aceasta a eșuat și Energia a câștigat cu 82-79.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

 • doarbaschet spune:

  Asa cum spuneam,Vio Mocanu nu si-a spus ultimul cuvant. Bravo,avem nevoie de experienta alaturi de tinerete si calitati fizice exceptionale.

  • eu spune:

   mocanule iar te lauzi singur?Rusinicaaaaa!Esti ffff slab, chiar penibil uneori, du-te la tine acasa si joaca pt echipa din orasul tau pt ca am vazut ca e echipa de div b la constanta, iar valoarea ta este pentru esalonul al II-lea al baschetului romanesc, doar nu degeaba dinamoowistii cand au retrogradat nu te-au mai solicitat si nici alta echipa nu te-a vrut pt ca au observat toti ca esti mult prea slab pt baschetul din div A.

   • doarbaschet spune:

    Iti raspud incepand cu niste comentarii avute de noi doi,referitor la Fields,la un articol din 12 iulie 2011.
    Iata-le:

    eu spune:
    13 iulie 2011 la 12:12 am
    foarte bun jucator. a fost dorit in trecut si de alte formatii din romania. mult mai bun ca darby
    Răspunde
    doarbaschet spune:
    16 iulie 2011 la 11:03 pm
    Daca era mult mai bun ca Darby nu juca in Romania.Macar sa fie la fel de bun sau aproape.

    Răspunde
    eu spune:
    17 iulie 2011 la 9:34 pm
    este total irelevant comentariul tau. sunt multi jucatori in romania mai buni decat darby la momentul actual.
    sunt jucatori mai buni decat darby care joaca in ligi mai bune si pe bani mai putini.
    dar cum nu ai legatura cu baschetul nu ai cum sa intelegi

    Sa revenim la ziua de azi.Se pare ca tu esti foarte priceput la jucatori si la baschet in general.Atunci nu aveam legatura cu baschetul,acum sunt Vio Mocanu.Nu poti fi sigur de asta,in schimb eu sunt sigur de un lucru: esti penibil.

 • 1 spune:

  felicitari pentru intreaga echipa , si multa bafta in continuare .
  pentru conducrea echipei – am si eu o rugaminte :face-ti si voi echipamente cu energia pentru suporteri (tricouri , maieuri , sorturi, esarfe , steaguri )dupa modelul altor echipe din afara si din tara , si puneti-le la vanzare ,
  multumesc

  • a fan spune:

   FOARTE FOARTE buna idee aceasta cu lucruri cu insemnele echipei ! sunt sigur ca se vor vinde foarte bine , pentru ca sunt foarte multi admiratori ai basketului in acest oras si nu numai ! ar fi foarte frumos sa se scoata la vanzare echipamente cu numele jucatorilor , steaguri etc…As fi primul care ar lua 🙂 !

  • alina spune:

   si eu sunt de acord:X:X:X:X

 • popescu spune:

  Cine sa faca aceste tricouri?/??????Nikolic?are ariciul in buzunar

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.