RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoţii a Energiei la Craiova

/ 5 martie 2011

Baschetbaliştii Energiei nu s-au împiedicat la Craiova în meciul cu cei de la SCM U şi a câştigat al doilea meci consecutiv, trupa lui Slobodan Nikolic impunându-se cu scorul de 71-86 (15-23, 23-15, 15-22, 18-26).

După un start perfect de partidă, Energia conducând cu 1-14 după doar patru minute de joc, echipa gorjeană a câştigat lejer primul sfert, dar în cel de-al doilea a ajuns în situaţia de a intra la cabine cu un scor egal, 38-38, asta ca urmare a unei evoluţii şterse a lui Porter Troupe, care nu a înscris în 14 minute jucate nici măcar un punct.

Lucrurile s-au schimbat radical după pauză, când Troupe a evoluat excelent ajungând la un double-double cu 20 de puncte şi 11 recuperări. Al doilea double-double al Energiei în acest meci a fost realizat de pivotul polonez Rafal Bigus, acesta având în statistica partidei 16 puncte şi 11 recuperări.

Energia a câştigat sferturile trei şi patru în faţa unei echipe craiovene resemnată, care nu a mai ţinut pasul în partea a doua a meciului, pentru SCM U Craiova jucând practic doar doi jucători, americanii Horton şi Simms trecându-şi în cont câte 23 de puncte, adică 65% din totalul punctelor reuşite de echipa lor.

Din acest meci, Energia se alege cu cele două puncte care o menţin cu şanse teoretice în lupta pentru play-off, şi cu primele două puncte realizate de Bratoloveanu în Divizia A, puncte realizate de jucătorul târgujian în doar două secunde jucate în acest meci, cele de final.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • PPK spune:

    Felicitari pt rezultat si sper sa o tinem tot asa…dar nu cred ca mai avem sanse la playoff sper sa ma insel:)Bft incontinuare!!!

  • gore spune:

    Din pacate acest campionat va fi cel mai slab pentru echipa . Cu putine sanse vom ocupa locul 11 in clasament.
    Viitorul este insa incert. Ar fi pacat ca in viitoarea editie de campionat sa ne chinuim precum echipele din Iasi, Brasov, Miercurea Ciuc

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.