RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie fără emoţii pentru Energia la Braşov

/ 30 martie 2011

Elevii lui Slobodan Nikolic şi-au îndeplinit cu succes misiunea şi au câştigat fără probleme partida cu ultima clasată, CSU Cuadripol Braşov, partidă susţinută în deplasare în cadrul penultimei runde a sezonului regulat, scor 62-90 (18-20, 16-27, 16-24, 12-19).

Antrenorul Slobodan Nikolic şi-a permis să ruleze întregul lot, chiar şi pe Stroescu şi Bratoloveanu, jucători care nu au mai prins de ceva vreme minute de joc în tricoul Energiei. Darby a fost cel mai bun marcator al partidei cu 22 de puncte înscrise, pivotul Rafal Bigus fiind la doar o recuperare de realizarea unui nou double-double după ce a înscris 16 puncte pentru echipa sa.

Sâmbătă, după ultimul meci al sezonului regulat, cel în care Energia va întâlni pe propriul teren BC Timişoara, echipa gorjeană îşi va afla şi adversara din primul tur din play-out. Cu o victorie în faţa echipei timişorene, Energia va ocupa poziţia a zecea în clasamentul Diviziei A de baschet masculin şi va juca în play-out cu învinsa din partida dintre BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc şi Politehnica Iaşi din cadrul ultimei runde a sezonului regulat.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.