RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii suferă de… tinereţe!

/ 21 noiembrie 2011

Deşi jocul Pandurilor de la Vaslui a lăsat din nou o impresie bună, dincolo de rezultatul înregitrat în Moldova, evoluţia grupării gorjene a trădat încă o dată o slăbiciune evidentă: lipsa de experienţă a tinerilor jucători de sub comanda lui Grigoraş.

Acest aspect este recunoscut şi de către tehnicianul Pandurilor, care mai constată încă un lucru: atât el, cât şi elevii săi sunt urmăriţi în continuare de ghinion. „Din păcate, în ciuda a ce s-a întâmplat pe teren, să revi de la 0-2, să ai o dominare totală în faţa unei echipe ca Vasluiul, care nu stă la îndemâna oricui. Ei bine, s-a dovedit că tinereţea noastră are şi un punct slab, imaturitatea. Poate a fost şi euforia cam mare la golul egalizator, poate norocul nu poţi să-l antrenezi, dar e clar că jucătorii tineri au şi căderile astea pentru că s-a văzut lipsa de experienţă, în special la fazele fixe. Oricum, se pare că nu suntem deloc o echipă norocoasă şi nici eu nu sunt un antrenor norocos pentru că aveam 7-8 puncte în plus acum dacă nu pierdeam aiurea câteva jocuri pe care le-am dominat clar”, mărturiseşte Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.