RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii mizează pe omogenitatea grupului

/ 20 iunie 2011

Grigoraş nu se teme să atace noul sezon doar cu achiziţiile făcute până acum plus încă un atacant, tehnicianul Pandurilor considerând că omogenitatea poate aduce rezultate mai bune decât transferurile făcute de dragul de a aduce jucători.

“Cum nu am făcut transferuri? Vine Rusu, vine Cristea, jucători pe care nu i-am avut anul trecut. Mai sunt ceilalţi tineri, plus că mai aşteptăm un vârf de atac. Să facem transferuri la număr? Luaţi Oţelul şi vedeţi ce înseamnă omogenitatea, ce înseamnă să păstreze jucătorii de bază şi vin cu 2-3 noi. Aţi auzit de Filip? Şi a ieşit campion…”, a declarat Grigoraş despre strategia Pandurilor în noul sezon. Acesta a declarat că modelul Oţelul este de preferat decât ceea ce s-a întâmplat anul trecut cu două echipe care au dezamăgit foarte mult: “Steaua a făcut transferuri multe anul trecut. A luat jumătate din Urziceni şi nu a reuşit să câştige campionatul. Craiova câte transferuri a făcut? Opt sau zece jucători şi au retrogradat”. Dacă Grigoraş spune că Steaua şi Craiova au dat greş anul trecut cu o politică de transfer ce a inclus multe nume, în ceea ce priveşte situaţia Rapidului din acest an, antrenorul Pandurilor are o altă părere: “Rapidul a adus jucători foarte experiemntaţi, care au evoluat la naţională, Deac, Alexa, Apostol, care au o vârstă, experienţă şi sunt îndreptăţiţi la un loc în primele trei. Plus un antrenor care a avut cele mai bune performanţe la Rapid în ultimii 10 ani, este iubit în Giuleşti şi e clar că sunt favoriţi”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Energic spune:

    Respect SPORTINGORJ, va multumesc pentru stirile date pe acest site! Tineti-o tot asa!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.