RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii nu mai e “baba” Ligii I

/ 2 iunie 2011

Politica Pandurilor în sezoanele trecute nu s-a bazat pe promovarea tinerilor decât la nivel declarativ, atunci când venea vorba de transferuri sau de jucătorii trimişi în teren, antrenorii care au trecut pe la echipa gorjeană au apelat cu predilecţie la jucători cu experienţă.

“Acum doi ani aveam cea mia bătrână echipă din Liga I, aduceam câte zece jucători, bulversat lotul, fiecare antrenor venea cu jucătorii lui şi nu aveam echipă omogenă. Acum, Petre Grigoraş merge pe mâna echipei de anul trecut care e şi omogenă şi care e şi valoroasă. Sorin Cîrţu a fost primul antrenor care a luat în cantonament patru juniori care au promovat acum sub comanda lui Grigoraş. Până la Grig nu am găsit omul potrivit să pună în practică acest proiect cu promovarea tinerilor. Suntem pe drumul cel bun. Începem să vrem şi mai mult, ne dorim ca peste doi ani să avem în echipă mai mulţi jucători localnici”, a declarat Viorel Temelescu despre politica de promovare a tinerilor pusă în practică de Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.