RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer, aflat în conflict cu clubul, a părăsit Pandurii

/ 18 noiembrie 2011

Așa zisa ruptură fibrilară a lui Stromajer a fost, de fapt, o ruptură între el și conducere, atacantul sloven plecând de la Târgu Jiu după ce în ultimele zile a lipsit de la antrenamente și a stat mai mult pe la ușa președintelui Marin Condescu.

Suspendat două etape în urma cartonașului roșu primit în meciul cu Oțelul, Stromajer a lipsit de la reunirea echipei după pauza primită de jucători, dar cei din conducerea gorjenilor au încercat să mascheze problemele în spatele unei ușoare accidentări a atacantului sloven.

Stromajer a mai încercat să plece de la Pandurii și în campionatul trecut, el făcând pregătirea de iarnă cu alte echipe în încercarea de a le convinge să-l transfere. Cum n-a impresionat pe alții, Stromajer s-a întors la Pandurii, Grigoraș l-a reprimit la echipă, i-a găsit un loc pe care slovenul a dat cel mai bun randament, dar acum tehnicianul este trădat de cel pe care l-a scos de la naftalină.

Acesta nu este însă primul scandal de acest fel de la Pandurii iscat în acest tur de campionat, Vranjes fiind o bună perioadă exclus din lot după o astfel de revoltă, bosniacul fiind reprimit însă de Grigoraș la echipă după ce a renunțat la acțiunea îndreptată împotriva clubului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • YONUTZ spune:

    STROMAJER RAMAI LA TG JIU.ESTI CEL MAI BUN,FARA TINE NU FACEM NIMIC

  • valmar spune:

    Oare nu a observat nimeni ca supararea lui STROMAYER a inceput in momentul cand D-ul GRIGORAS la schimbat pe VRANYES pe buna dreptate de altfel iar imediat STROMAYER a luat cartonas rosu parca din solidaritate cu VRANYES.D-nule GRIGORAS ASA SE INTAMPLA cand nu-l lasi sa moara nu te lasa sa traiesti?Nu fiti suparati ca sunt solutii.Stie el ce face D-ul GRIGORAS!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.