RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stromajer: “Am văzut şi cum e partea din spate a fotbalului”

/ 8 martie 2011

Catalogat drept fugar de preşedintele Marin Condescu, Jaka Stromajer a revenit la Pandurii spunând că nu a făcut nimic din ceea ce nu trebuia să facă, însă a avut ocazia să vadă şi faţa urâtă a fotbalului şi a oamenilor ce se învârt în jurul acestuia.

“Am avut multe probleme cu impresarii şi tot ce a pornit aici a pornit din cauza impresarului meu. Nu mă mai repezintă nimeni acum, am reziliat contractele cu impresarii şi sunt la Pandurii şi atât”, a explicat Jaka Stromajer, care a mai spus că pentru a juca în acest retur pentru echipa gorjeană fiecare din părţi a trebuit să facă concesii. Atacantul sloven a mai precizat că după toate cele întâmplate în această iarnă, când a dat teste la Torpedo Moscova şi o altă echipă din Bulgaria, l-au făcut să fie mult mai matur: “Nu regret că am plecat. Regret doar la modul în care am pierdut nişte antrenamente şi ceva timp să intru din nou în echipă. Am câştigat în schimb la maturitate, am văzut şi cum e partea asta din spate a fotbalului. Nu am ştiut până acum”.

În ceea ce priveşte poziţia sa în lotul Pandurilor după această aventură de iarnă, Stromajer spune că a purtat discuţii cu antrenorul Petre Grigoraş, care l-a anunţat că va trebui acum să-şi aştepte rândul pentru a redeveni titular. Stromajer recunoaşte că saltul evidenţiat în jocul său în ultimele partide disputate în 2010 se datorează lui Grigoraş: “Se vede mâna lui Grigoraş. Echipa a jucat mai bine de la venirea sa. El a deschis jocul mai mult, a ţinut echipa mai sus ceea ce înainte nu a făcut nimeni la Târgu Jiu. Nu am mai avut atât de multe sarcini defensive şi a eliberat puţin atacul. Se vede clar mâna lui”, a mai spus Jaka Stromajer.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.