RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Scădere a eficienței ofensive a Pandurilor

/ 11 noiembrie 2011

Grigoraș este nemulțumit de ofensiva sa, tehnicianul Pandurilor remarcând că apărarea și-a făcut datoria în ultimele partide, dar atacul a fost cam steril.

„Din păcate, compartimentul ofensiv este singurul capitol din echipă care nu s-a ridicat la nivelul aşteptat. Nu doar cu Oţelul, ci şi în ultimele meciuri. Bine, au fost doar câteva jocuri, asta asta nu înseamnă să fac din asta o tragedie, mai sunt 3-4 etape şi poate ne vom redresa la acest capitol”, a declarat Grigoraș, care spune că nu sunt pe placul său meciurile de 0-0, 1-0 sau 0-1, acestea aducând aminte de vechea echipă a Pandurilor.

Tehnicianul Pandurilor are de rezolvat și o altă problemă, cea a acoperirii unui post pe care a avut în cele 13 etape scurse până acum un titular cert: „Este o pierdere importantă absenţa lui Stromajer din următoarele două partide, dar în locul lui voi căuta să găsesc alte soluţii adică să introduc în teren alţi jucători care nu au avut prea multe şanse până acum. În acelaşi timp vom aştepta şi revenirea jucătorilor convocaţi la naţională pentru că îmi doresc să revină în primul rând sănătoşi şi cu o şi mai mare dorinţă şi încredere”, a mai declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.