RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Sper să nu ieşim din formă”

/ 9 octombrie 2011

Pentru tehnicianul Pandurilor pauza dedicată jocurilor echipelor naţionale reprezintă un uşor motiv de îngrijoarare, Grigoraş temându-se ca echipa sa să nu iasă din forma bună arătată în ultimele meciuri în ciuda rezultatelor nefavorabile înregistrate.

Antrenorul gorjenilor crede totuşi că jucătorii săi vor şti cum să-şi păstreze forma sportivă: “Mă bucură acum şi atitudinea lor de la antrenamente. Chiar dacă este pauză competiţională se prezintă foarte bine şi sper să nu ieşim din formă. Trebuie să recunoaştem că la ultimele partide echipa s-a prezentat bine din toate punctele de vedere, chiar dacă nu au ieşit rezultatele peste tot”, a declarat Grigoraş. Acesta a ţinut să menţioneze că problemele din debutul campionatului n-au fost cauzate de o slabă pregătire fizică: “Poate doar cârcotaşii mai spun că era vorba de pregătirea fizică. Sub nici o formă nu a fost lipsa pregătirii fizice, a fost doar un blocaj psihic. Poate şi în începutul de campionat nu toate echipele intră în formă foarte rapid. Am avut alternări de reprize dar până la urmă, o dată cu jocurile bune, cu rezultatele pe care le-am avut jucătorii au căpătat mai multă încredere”, a mai spus Grigoraş.

Forma bună arătată în jocuri şi fotbalul frumos jucat de Pandurii este explicat de Grigoraş şi prin omogenizarea reuşită la echipa gorjeană: “Deja suntem de un an împreună, ei sunt împreună de un an şi ceva, deci e normal să apară o creştere a nivelului de joc şi a omogenităţii”, a concluzionat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.