RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Ne-a trecut fericirea pe la nas!”

/ 3 octombrie 2011

Remiza obţinută de Pandurii la Târgu Mureş este considerată un eşec de antrenorul Petre Grigoraş, care s-ar fi considerat fericit doar în cazul unei victorii.

Grigoraş nu le reproşează nimic jucătorilor săi şi nici lui nu-şi găseşte vină pentru egalul de la Târgu Mureş, trecerea pe lângă victorie fiind considerată un eveniment nefericit: „Evident că păstrez şi acum o mare amărăciune în suflet pentru că am avut două meciuri la mână şi nu am luat decât un singur punct în loc de şase. Însă acum cred că sunt nişte întâmplări nefericite… Pur şi simplu ne-a trecut fericirea pe la nas! Prea multe nu am ce să le reproşez jucătorilor chiar şi în ultimul meci, de la Tg-Mureş. Nici măcar mie, schimbările efectuate pe final de meci, am introdus doi jucători cu un joc bun de cap, e vorba de Batin şi Rusu, dar tot nu ne-a ieşit cum am vrut”, a declarat antrenorul Pandurilor după ce echipa gorjeană a pierdut cinci puncte în ultimele două partide în urma unor jocuri bune practicate de jucătorii săi.

Singurul lucru bun găsit în cele două partide în care gorjenii au pierdut cinci puncte este, în opinia lui Grigoraş, revenirea echipei sale după ce a fost condusă pe tabela de marcaj: „Haideţi totuşi să luăm doar lucrurile bune după ultimele meciuri, mai ales după partida de la Tg-Mureş. Pentru mine e foarte important că am reuşit să revenim în joc după ce am fost din nou conduşi, am văzut atitudine la jucători, dorinţă şi înainte de toate, putinţă. Iar asta mă bucură pe mine, ca şi antrenor…”, a concluzionat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.