RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş vrea salvare doar prin valoare

/ 26 aprilie 2011

Faptul că Pandurii se află la doar câteva puncte de salvarea de la retrogradare nu-l mulţumeşte încă pe Grigoraş, care spune că situaţia actuală este bazată mai mult pe neputinţa arătată de alte echipe.

„Nu mă mulţumeşte faptul că ne îndeplinim un obiectiv datorat unor slăbiciuni ale altora. Aş vrea să ne îndeplinim un obiectiv datorită valorii jocului şi angajamentului de care dă dovadă echipa noastră. Satisfacţiile cele mai mari când echipa joacă bine, frumos şi mai şi câştigă”, a declarat Petre Grigoraş despre felul în care Pandurii s-a prezentat în acest campionat.

Tehnicianul Pandurilor este conştient de faptul că echipa sa mai are de luptat pentru a fi sigură salvarea de la retrogradare: „Ştim ce meciuri avem pe teren propriu, ştiu că avem cu U Cluj care de 6-7 etape nu a mai fost învinsă, avem cu Vaslui care se luptă pentru titlu. Avem deplasări la Braşov şi Târgu Mureş, două echipe grele pe teren propriu. De aceea punctele de la Sportul contează enorm că nu suntem liniştiţi. Nu am făcut calcule, dar sigur mai trebuie să câştigăm cel puţin două meciuri”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.