RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Nu mă interesează schimbările de la CCA”

/ 28 septembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş, a afirmat încă o dată că arbitrajele nu-l interesează aşa cum nici ceea ce se întâmplă acum la Comisia Centrală a Arbitrilor nu este problema sa.

“Nu mă interesează schimbările de la CCA. De multe ori în ziua jocului aflu cine ne arbitrează. Din pură curiozitate. Aşa ar trebui să fie cu toată lumea. Şi cu jucătorii, să nu-i intereseze cine-i arbitrează, să-i intereseze doar jocul lor”, a declarat Grigoraş după înlocuirea lui Vasile Avram cu Ion Crăciunescu la şefia arbitrilor în urma scandalului iscat la finalul săptămânii trecute.

Grigoraş nu se gândeşte la ceea ce se va întâmpla în continuare în acest scandal şi crede că nici jucătorii sau antrenorii celor de la FCM Târgu Mureş nu se gândesc prea mult la viitorul îndepărtat al echipei, ci doar la cum să redreseze situaţia actuală din clasament: „Nu cred că e o situaţie apăsătoare pentru cei de la Târgu Mureş. Ei se antrenează şi joacă, aşa cum şi antrenorii îşi fac treaba lor. Mi-e greu să cred că va fi ca şi în cazul celor de la FC Argeş, dar, dacă s-a întâmplat ceva, cei în măsură să aplice legea sunt convins că o vor pune în aplicare. Nu cred că jucătorii vor fi afectaţi, ci mai degrabă determinaţi şi hotărâţi să iasă din pasa neagră prin care trec acum pentru că obiectivul lor nu era evitarea retrogradării. Timp e suficient şi să revină la obiectiv. Nu cred că se gândesc că se gândesc ei acum la ce se va întâmpla cu X sau Y. Cei care au greşit vor plăti, la fel cum se întâmplă şi în cazul jucătorilor. Cine nu evoluează cum trebuie stau pe bancă sau se duc la echipa a doua, şi antrenorii care nu reuşesc să satisfacă cerinţele patronilor sau obiectivele pleacă. Şi pe mine mă ţine cineva dacă nu mai am rezultate? Este logic şi normal aşa”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.