RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Eu am asigurări că jocul se va disputa”

/ 28 februarie 2011

Grigoraş spune că ultimele discuţii avute cu cei din conducerea Pandurilor l-au făcut să creadă că se va juca meciul cu Dinamo.

Tehnicianul Pandurilor a declarat pentru Radio Omega căare asigurări că echipa sa va fi programată să joace în etapa a XX-a: „Nu depinde de mine dacă Pandurii vor fi programaţi sau nu. Eu am asigurări că jocul se va disputa. Din păcate, acum mi-au dat programul peste cap. Eu ştiam că partida va fi programată duminică, iar aseară am aflat că, dacă se va disputa, se va disputa vineri. Important este să ne programeze şi după aia vom vedea ce vom face”, a spus Petre Grigoraş. Acesta spune că neprogramarea în etapa precedentă a afectat echipa nu doar în clasament, ci şi la nivel mental: „Din punct de vedere moral am pierdut destul de mult. Ne-am pregătit toată iarna şi începem cu 0-3 la masa verde…”, s-a mai plâns Grigoraş.

În cazul în care Pandurii nu vor fi programaţi nici în această rundă, viitorul va fi sumbru pentru toată lumea la Pandurii: „Astăzi avem antrenament şi aşteptăm decizia să vedem dacă se joacă sau nu se joacă. În funcţie de decizia care se va lua jucătorii ar putea deveni liberi de contract, iar eu pe cine să antrenez? Pe domnul Condescu sau domnul Temelescu? Pe Bălăeţ, pe cine?”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.