RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Am trecut pe lângă o victorie mare…”

/ 14 aprilie 2011

Egalul de la Timişoara îl mulţumeşete doar în parte pe antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş declarând că atât el cât şi jucătorii săi au simţit la final amărăciunea ratării unei victorii care le-a fost la îndemână.

„Dacă mi-ar fi spus cineva dinainte că vom obţine un rezultat de egalitate ar fi fost mulţumit dar după joc am avut o amărăciune şi eu şi jucătorii pentru că am trecut pe lângă o victorie mare. Golul egalării timişorene nu a fost după o fază lucrată, ci o minge aruncată la bătaie, o bâlbâială a noastră în apărare şi a ieşit acest gol. Nu a fost uşor pentru noi pentru că am simţit că am controlat partida, am simţit că puteam să câştigăm şi a apărut o frustrare că am pierdut două puncte. Băieţii mei s-au considerat puţin nedreptăţiţi de rezultat, după aspectul jocului. Din păcate nu am reuşit să gestionăm acel rezultat pe care-l aveam în minutul 90 şi s-a terminat egal. Până la urmă e un punct bun, un punct care poate să-ţi dea speranţe în continuare”, a declarat cu regret Petre Grigoraş. Acesta spune că încă un succes pentru Pandurii ar fi însemnat o opţiune extrem de importantă pentru salvarea de la retrogradare: „Pentru noi ar fi fost fantastic să reuşim al patrulea succes consecutiv şi ne-ar fi asigurat o linişte relativă, dar suficient de mare pentru următoarele jocuri. Încă nu suntem salvaţi de la retrogradare”, a mai spus Grigoraş.

Dincolo de regretul de a fi pierdut printre degete o victorie care ar fi detaşat Pandurii de celelalte echipe din subsolul clasamentului, Grigoraş crede că jocul echipei sale îi dă speranţe că retrogradarea nu va mai fi o problemă pentru gorjeni: „Până la urmă mă mulţumeşte jocul, atitudinea jucătorilor, încrederea pe care au căpătat-o în forţele proprii şi sperăm să nu se oprească aici şi evoluţiile viitoare să confirme forma bună pe care o avem în momentul de faţă”, a concluzionat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.