RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş a forţat reintrarea la Târgu Mureş

/ 3 octombrie 2011

Vlad Chiricheş va fi una dintre absenţele Pandurilor în etapele viitoare, fundaşul gorjenilor fiind obligat acum să stea cu piciorul imobilizat vreme de două săptămâni.

Tehnicianul Pandurilor a declarat că situaţia fundaşului său este una care-l surprinde pentru că nu avea semnale că accidentarea este una care să-l ţină atât de mult departe de gazon: „Mă surprinde şi pe mine… Dacă la prima vedere părea doar o accidentare uşoară, iată că nu e deloc aşa. La penultimul antrenament dinaintea partidei cu FCM Tg-Mureş, pentru că vroiam chiar să-l folosesc titular, Vlad a forţat, iar imediat a resimţit dureri puternice. Iar acum, din câte se pare, abia peste trei-patru săptămâni ne putem baza pe el. Bine ar fi să fie mai devreme, dar sunt şanse puţine”, a declarat Petre Grigoraş.

Revenirea lui Chiricheş pe teren a fost forţată atât din dorinţa antrenorului de a-l avea la meciul cu FCM Târgu Mureş, cât şi din cea a jucătorului de a prinde din nou un loc la echipa naţională: “Am vorbit cu el şi nici nu vă spun cât regreta că nu va juca, după ce abia îşi câştigase atât de greu un loc de titular. El îşi dorea foarte mult să joace, dar în situaţia de faţă, una este să vrei şi alta alta este să şi reuşeşti…”, a mai spus tehnicianul echipei gorjene.

Perioada lungă pe care Chiricheş o va petrece acum departe de gazon îl face pe Grigoraş să se întrebe dacă nu cumva era mai bine ca piciorul fundaşului său să fi fost imobilizat mai devreme, imediat după accidentarea suferită la meciul cu Astra: „Eu nu sunt deloc doctor ca să fi ştiut cel mai bine despre problema lui Vlad Chiricheş. Chiar nu ştiu, sincer, de ce nu i-a fost pus ghipsul mai devreme pentru a se evita această stare de confuzie, nu e deloc problema mea… Întrebaţi-l pe doctor, el l-a văzut mai bine de prima oară. Eu sunt doar un antrenor, dacă eram doctor puteam să vă spun acum mai multe. Ce ştiu, e că Vlad a fost examinat şi că nu s-a considerat că e nevoie de ghips. Sunt convins că şi Chiricheş dacă ştia, trata problema ca atare de la bun început. Dar nu a fost deloc aşa…”, a mai spus Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.