RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş sau Moţi? Şi lui Grigoraş i-ar fi greu să aleagă

/ 5 septembrie 2011

Una dintre întrebările legate de meciul pe care România îl va disputa mâine pe Arena Naţională contra Franţei este cea legată de prezenţa lui Chiricheş în primul unsprezece al lui Piţurcă.

Antrenorul lui Chiricheş de la Pandurii, Petre Grigoraş, spune că jucătorul său este pregătit şi are mentalitatea necesară de a juca din primul minut al meciului cu Franţa, dar şi Moţi este un jucător ce are aceste calităţi: „Nu ştiu dacă Vlad va fi titular cu Franţa. Am mai fost întrebat, şi am zis că dacă aş fi antrenor la o echipă de club şi i-aş avea pe Chiricheş şi Moţi în lot mi-ar fi greu să aleg unul din cei doi. Sunt convins că şi lui Piţurcă îi va fi greu să aleagă. Unul vine cu tinereţea şi entuziasmul, iar celălalt cu o mai mare experienţă internaţională. Să nu uităm că Vlad Chiricheş a jucat la lotul de tineret, are câteva meciuri internaţionale şi e un tip tare din punct de vedere psihic. Nu cred că va ceda. Calităţile îl recomandă să fie titular, dar e greu de ales”, a declarat astăzi Petre Grigoraş despre dilema zilei de la echipa naţională.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.