RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, incert pentru jocul de la Târgu Mureş

/ 29 septembrie 2011

După ce a suferit o contuzie puternică la meciul cu Astra, motiv pentru care a şi fost schimbat la meciul respectiv şi a făcut o vizită la spital cu Ambulanţa, Vlad Chiricheş ar putea rata şi meciul de la Târgu Mureş.

Fundaşul Pandurilor nu s-a antrenat deloc în primele zile ale săptămânii şi a acuzat dureri ce l-au făcut pe antrenor să se îndoiască de faptul că acesta va fi apt pentru meciul cu FCM Târgu Mureş: “Nu cred că pe Chiricheş ne vom putea baza după cum se prezenta marţi după-amiaza. Glezna era vânătă şi umflată şi avea dureri la mers. Mi-e greu să cred că în până la meci se poate reface 100%. O să vedem. E posibil ca 5-10 % să fie apt de joc”, a declarat Petre Grigoraş.

După ce a jucat foarte bine în meciul cu Franţa, Chiricheş ar putea fi din nou în atenţia lui Victor Piţurcă şi pentru ultimele meciuri ale naţionalei din actuala campanie de calificare, asta doar dacă şi situaţia medicală a jucătorului Pandurilor o va permite.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.