RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Decimaţi la jocul cu FCM Târgu Mureş

/ 2 mai 2011

Pandurii nu au timp prea mult pentru a plânge după punctele pierdute cu Rapidul pentru că Liga I programează raepede o nouă etapă, miercuri gorjenii urmând a juca la Târgu Mureş.

Petre Grigoraş nu se va putea baza la Târgu Mureş pe serviciile lui Băcilă, eliminat în meciul cu Rapid, şi pe Viera, care a ajuns la al şaptelea cartonaş galben în acest sezon, însă pe lângă cei doi vor fi şi câteva absenţe datorate accidentărilor: “Din păcate noi îl avem accidentat pe Chiricheş, jucător de bază, pe care sperăm să-l recuperăm pentru ultimele două jocuri, Cardoso, accidentat şi el. Nu prea am soluţii. Vom juca cu ce avem. Fotbalul e un joc de contact, un joc dur şi apar şi astfel de accidente. Ne va fi destul de greu, dar cred şi sper că ne vom aduna şi echipa asta nu merită să meargă mai jos. Prestaţia noastră ne dă dreptul să sperăm şi să jucăm şi la anul în Liga I”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

La antrenamentul de astăzi al Pandurilor a absentat Vranjes, care are şanse minime de a juca la Târgu Mureş, el având o contuzie puternică pe coapsă după atacul lui Marcos Antonio, dar şi portarul Lazar, care a suferit o entorsă la metatarsienele piciorului la încălzirea dinaintea meciului cu Rapid, însă se pare că nu va fi o problemă pentru a nu fi în lot la meciul cu FCM Târgu Mureş. Chiricheş este în perioada de recuperare după ruptura fibrilară suferită, iar Cardoso este aproape de finalul tratamentului de la clinica de la Târgu Mureş şi se va întparce cu echipa la Târgu Jiu după meciul cu echipa lui Ovidiu Sabău.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • dan spune:

    daca joaca iar mingote mergem fara emotii……ne rezolva si in meciul asta portarul asta anonim

  • gorj spune:

    Mult succes la tg mures!!!! avem incredere in echipa noastra sigur nu vom retrograda, ne ajuta fratii nostrii cracraiova!!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.