RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Popete a semnat cu FCM Târgu Mureş

/ 20 iulie 2010

Colegi până în iarnă la Pandurii, Florin Stângă şi Florin Popete vor fi din nou colegi, dar de această dată la FCM Târgu Mureş.

Florin Popete a intrat la negocieri cu Pandurii şi cum n-a ajuns la o înţelegere cu aceştia a devenit liber de contract: „Am bătut palma cu cei de la FCM Târgu Mureş pentru o perioadă de doi ani”, a confirmat Popete despărţirea de Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • alex spune:

    Pandurii a facut o mare gresheala ca a renuntat la Florin Popete, simbolul echipei, pt ca este gorjean si a promovat cu Pandurii in Divizia A. La varsta lui, inca facea fatza cu brio, nu degeaba a fost ales sezonul trecut al patrulea fundas dreapta din campionat. Se pare ca, nu a fost niciodata un jucator iubit de conducere. Multa bafta Florine la noua echipa. Sunt sigur ca vei face multe lucuri bune la Tg Mures daca aici nu se mai poate :((

    • PPK spune:

      Bine ca a plecat mha…auzi al-4-lea fundas dreapta…nu a dat o centrare in tot sezonu si tu regreti despartirea de el..bine ca am scapat de el..

  • corect spune:

    asta pentru ca n ai vazut meciurile de aia nu ai vazut centrarile, poate te uiti la tv si doar la recursu etapei. si daca ai fost la meciurile de acasa, insemna ca mancai seminte. e mai bine pentru el ca a plecat ca nu mai are parte de prosti ca tine.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.