RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – FCM Târgu Mureş 4-1 (2-0) – Rezultat final

/ 6 noiembrie 2010

La primul meci al Pandurilor de la Severin doar 2.000 de spectatori au venit pentru a vedea meciul gorjenilor cu FCM Târgu Mureş.

Pandurii Târgu Jiu – FCM Târgu Mureş 4-1 (2-0)

Stadion Municipal Drobeta Tr. Severin, spectatori: 2.000

A marcat: Voiculeţ (min. 35 – din penalti), Băcilă (min. 44), Pintilii (min. 55- din penalti şi 65) – Munteanu (min. 80 – din penalti)

Pandurii: Mingote – Matei, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii (min. 73 Vranjes),  Nistor (min. 58 Vranjkovic) – Băcilă, Stromajer (min. 56 Brata), Orac. Antrenor: Petre Grigoraş.

FCM Târgu Mureş: Şteţca – Onicaş, Cordoş, Munteanu, B. Fernandes, Topic – Vasilache (min. 62 Vancea), Stângă (min. 46 C. Pop), Stere (min. 62 Astafei), Roman – Târnoveanu. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Pintilii (min. 10), Voiculeţ (min. 68), Băcilă (min. 90) / B. Fernandes (min. 35 şi 39), Onicaş (min. 53)

Cartonaş roşu: B. Fernandes (min. 39)

Filmul meciului:

Min. 17: Roman trimite cu capul pe lângă poartă după o centrare a lui Topic, arbitrii acordă eronat corner.

Min. 25: Centrare Grecu în faţa porţii la care Băcilă nu ajunge.

Min. 26: Incursiune frumoasă a lui Grecu pe stânga încheiată cu o minge întoarsă în careu pentru Voiculeţ, devierea fiind respinsă in extremis de Bruno Fernandes.

Min. 29: Viera cere penalti după o ţinere în careu a lui Cordoş, arbitrul însă lasă jocul să continue.

Min. 33: Nistor l-a deschis perfect pe Băcilă pe partea dreaptă, acesta a trimis un şut-centrare în faţa porţii, dar Stromajer nu a fost prompt în faţa porţii şi mingea a ieşit în faţa porţii.

Min. 35: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Stromajer scoate penalti după un fault al lui Bruno Fernandes. Voiculeţ execută fără speranţe pentru Şteţca, 1-0 pentru Pandurii.

Min. 39: Bruno Fernandes vede al doilea galben pentru o ţinere de tricou a lui Băcilă şi e trimis la cabine.

Min. 44: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Chiricheş a reluat cu capul periculos după un corner, Şteţca a scos incredibil, dar Băcilă a şutat sec din interiorul careului.

Min. 55: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Penalti pentru Pandurii după un henţ al lui Topic la o centrare a lui Matei. Pintilii transformă penaltiul ducând scorul la 3-0.

Min. 65: GOOOOOOOOL PANDURII!!! Pintilii a făcut o cursă senzaţională, a driblat tot ce i-a stat în cale, inclusiv portarul şi a marcat pentru 4-0.

Min. 80: GOL FCM TÂRGU MUREŞ!!! Vancea a fost faultat de Viera în propriul careu, arbitrul indicând penalti pentru oaspeţi. Munteanu a executat şi a redus din diferenţă.

Min. 86: Vancea a şutat de la 20 de metri, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Mingote.

Min. 90: Pandurii irosesc o mare ocazie de gol după ce Orac a preferat din doar 3 metri să întoarcă o minge pentru Vranjkovic în locul unei reluări simple cu capul spre poartă.

Min. 91: Vranjkovic îl angajează bine pe Brata, dar acesta trimite din careu pe lângă portar dar şi pe lângă poartă.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ionut spune:

    ar trebui sa joace la motru ar avea cel putin 5000 spectatori la fiecare meci plus ca s-a facut si stadionul si terenul de antrenament, pacat ca au ales sa joace la severin unde mai mult de 8-900 spectatori nu v-or avea…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.