RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Sportul Studenţesc 1-0 (0-0) – LIVE TEXT – Scor Final

/ 16 octombrie 2010

Pandurii şi Sportul Studenţesc se întâlnesc astăzi pentru prima dată după episodul mult contestat în care gorjenii au profitat de retrogradarea trupei lui Şiman din urmă cu câţiva ani. Situaţia celor două echipe este disperată după ce în primele zece runde au adunat cele mai puţine puncte, Pandurii şase, iar Sportul şapte. În aceste condiţii, cele două echipe sunt obligate să lupte pentru puncte, persistarea în această situaţie fiind egală cu o condamnare la retrogradare. Pandurii joacă astăzi pentru prima dată sub bagheta lui Grigoraş.

Pandurii Târgu Jiu – Sportul Studenţesc 1-0 (0-0)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 500

A marcat: Ilie Iordache (min. 67)

Pandurii: M. Popa – G. Matei, Maksumic (min. 68 Orac), Chiricheş, Cardoso (min. 27 Grecu) – Pintilii – Băcilă, Vranjkovic, Voiculeţ, I. Iordahe – Stromajer (min. 53 Ad. Iordache). Antrenor: Petre Grigoraş.

Sportul: Niculescu – Beţa (min. 20 Farmache), Patrichi, Raţiu, Maxim – Irimia, Lungu (min. 78 Nicola), Pătraşcu, Bălan (min. 78 Nae) – Ferfelea, Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Cartonaşe galbene: Maksumic (min. 20), Grecu (min. 33), Pintilii (min. 89) / Lungu (min. 45), Pătraşcu (min. 58)

Filmul meciului:

Min. 17: Băcilă a şutat de la 19 metri, mingea a fost deviată de un apărător al oaspeţilor şi s-a scurs puţin pe lângă poarta Sportului.

Min. 21: Cetrare a lui Matei, reluare cu capul a lui Ilie Iordache pe lângă poarta lui Niculescu.

Min. 24: Voiculeţ a trimis pe lângă poartă după un un-doi rapid cu Stronajer în interiorul careului Sportului.

Min. 27: Cardoso a reacţionat violent şutând în lada de gheaţă în momentul în care a fost schimbat.

Min. 31: Stromajer a trimis prost cu capul mingea spre poarta părăsită iniţial de Niculescu, portarul Sportului având timp pentru a se replia şi a reţine mingea.

Min. 37: Lovitură liberă executată de Voiculeţ, Vranjkovic reia cu capul dar un fundaş al Sportului deviază în corner.

Min. 41: Ilie Iordache a întors o minge pentru Pinitilii, dar mijlocaşul Pandurilor a pus latul de la 16 metri şi a trimis mingea peste poartă.

Min. 45: Vranjkovic a executat bine o lovitură liberă de la circa 26 de metri, balonul a trecut însă mpuţin pe lângă vinclul porţii lui Niculescu.

Min. 54: Curelea a trimis un şut periculos din afara careului de 16 metri, Popa a respins, iar fundaşii săi au înlăturat pericolul.

Min. 67: GOOOOOOLLL PANDURII!!! 1-0 Băcilă a centrat în careul Sportului, Ilie Iordache a venit din spate şi a şutat sec învingându-l pe Niculescu.

Min. 71: Matei a centrat perfect pentru Ilie Iordache, dar acesta a trimis peste poartă din colţul careului mic.

Min. 89: Ilie Iordache a pătruns în careu şi a fost faultat, dar Haţeganu nu a indicat punctul cu var.

Min. 90: Ferfelea a scăpat în careu a şutat din 8 metri, dar Popa a reţinut.

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • SSS spune:

    BRAVO baieti!determinare,ambitie,spirit de lupta,de sacrificiu…ati dat dovada de toate!GRIGORAS te rugam muuuultt nu-l mai baga pe balerinul ala de STROMAJER ca ne omoara cu zile,distruge toata munca baietilor si e total pe dinafara!in rest numai bune!respect de la tribuna 0!

  • from Tg,Jiu spune:

    ce jeg de arbitru! hot la drumul mare! cineva il tine in brate din moment ce el greseste deseori dar mai mereu este iarasi delegat! In rest, felicitari Pandurii! si cum spunea SSS, afara cu Stromajer!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.