RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIVE / Pandurii Târgu Jiu – Poli Iaşi 1-1 (1-0) – Rezultat final

/ 5 mai 2010

Pandurii şi Poli Iaşi se înfruntă la această oră într-un meci de a fi sau a nu fi în Liga I şi din sezonul viitor. Cele două echipe sunt într-o situaţie dificilă în clasament înaintea ultimelor patru runde şi doar cea care va termina învingătoare această partidă mai are dreptul de a visa la salvarea de la retrogradare.

Pandurii  Târgu Jiu – Poli Iaşi 1-1 (1-0)
Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 4.000

A marcat: Stromajer (min. 30) / Nuno Viveiros (min. 89)

Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Hidişan, Rusu, Orac, Tremonti (min. 62 Păcurar) – Kamara (min. 46 Raskovic), Stromajer (min. 79 I. Stancu). Antrenor: Sorin Cârţu.

Poli Iaşi: Brăneţ – Străuţ, Mihajlov, Cr. Munteanu, Ad. Ilie – Negru, Straton (min. 55 Bersnjak) – Bujor, Ignatov, Păun (min. 53 Nuno Viveiros) – V. Badea (min. 62 Diarrasouba). Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Cartonaşe galbene: Cardoso (min. 36), Orac (min. 68), Chibulcutean (min. 87) / Străuţ (min. 15), Ad. Ilie (min. 39 şi 84), Bersnjak (min. 87), Nuno Viveiros (min. 88), Brăneţ (min. 90)

Cartonaş roşu: Ad. Ilie (min. 84)

Filmul meciului:

Min. 8: Kamara a pătruns în careu, dar şutul său de la 11 metri uşor lateral stânga a fost blocat în ultimul moment de Mihajlov.

Min. 16: Popete a centrat excelent de pe dreapt însă Tremonti a reluat cu capul în plasa laterală din doar 3 metri ratând o ocazie imensă de a deschide scorul.

Min. 18: Păun a intrat în careul Pandurilor, a căutat de la 13 metri lateral stânga colţul lung, dar balonul a ocolit spaţiul porţii.

Min. 19: Stromajer a plecat bine pe contraatac, dar a întârziat pasa, iar Cardoso a fost surprins în offside.

Min. 29: Kamara a reluat cu capul de la 10 metri, singur în centrul careului ieşenilor, dar mingea a trecut pe lângă stâlpul din dreapta lui Brăneţ.

Min. 30: GOOOOOOOOOL Pandurii!!! Hidişan a şutat de la 18 metri, Brăneţ a respins în lateral, dar mingea a ajuns la Popete care a centrat perfect pentru Stromajer care din 3 metri a trimis cu capul balonul în plasa porţii lui Brăneţ.

Min. 42: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi. Ignatov a dejucat pasul la offside al Pandurilor, a scăpat faţă în faţă cu Mingote însă a şutat din colţul careului mic direct în portarul Pandurilor.

Min. 45: Stromajer l-a găsit bine pe Hidişan la 22 de metri de poarta lui Brăneţ, dar şutul acestuia a trecut peste transversală.

Min. 49: Raskovic a şutat de la 23 de metri dar balonul a trecut la o palmă de bara porţii lui Brăneţ.

Min. 62: Stromajer a luat o acţiune pe cont propriu a înaintat până la marginea careului mare, dar a fost blocat de Munteanu.

Min.63: Ignatov a şutat din interiorul careului, din poziţie favorabilă, dar mingea a trecut mult peste poartă.

Min. 65: Popete a căutat colţul lung însă mingea a ocolit vinclul porţii lui Brăneţ.

Min. 70: Păcurar a trimis inteligent un balon printre fundaşii ieşeni, Raskovic le-a luat faţa dar a intrat în unghi şi şutul său a trecut peste poartă.

Min. 73: Apărarea Pandurilor a ezitat, dar Diarrasouba şi Negru au luftat ratând ocazia egalării.

Min. 76: Ocazie imensă pentru Pandurii. Hidişan l-a deschis excelent pe Popete pe dreapta, acesta a pătruns în careu , dar în locul unei pase în faţa careului mic lui Raskovic a preferat şutul la colţul lung, mingea trecând însă pe lângă poartă.

Min. 78: Fază cursivă a Pandurilor cu minge scoasă în spate de Popete pentru şutul lui Orac, dar acesta a tras peste poartă din 14 metri uşor lateral dreapta.

Min. 80: Bujor a şutat puternic de la 20 de metri lateral stânga, mingea a trecut puţin pe lângă vinclul porţii lui Mingote dând emoţii suporterilor gorjeni.

Min. 89: GOOL Poli Iaşi!!! Lovitură de teatru pe Municipal, Nuno Viveiros găseşte vinclul porţii lui Mingote cu un şut de la 23 de metri lateral dreapta, fără speranţe pentru Mingote.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.