RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş a fost mulţumit de publicul avut la meciul cu Astra

/ 27 septembrie 2011

Antrenorul Pandurilor a simţit apropierea publicului faţă de echipă şi crede că spectatorii veniţi pe „Municipal” la meciul cu Astra au avut parte de un fotbal spectaculos, chiar dacă echipa lor favorită a părăsit terenul învinsă.

„Nu mă aşteptam la un public atât de numeros şi chiar dacă am pierdut cred că nu au avut ce pierde, au văzut un spectacol agreabil şi o partidă de fotbal pe care nu poţi să o joci în fiecare săptămână. Cred că a fost cel mai bun joc al nostru de la începutul campionatului, dar şi cel mai prost rezultat”, a recunoscut Petre Grigoraş, antrenorul Pandurilor.

            Chiar dacă în tribunele stadionului târgujian, cu 10 minute înaintea fluierului de începere a meciului cu Astra se aflau doar circa 4.000 de oameni, acestea s-au populat extrem de rapid odată cu startul partidei, la finele întâlnirii peste 6.000 de spectatori aplaudând Pandurii la ieşirea de pe teren chiar şi în condiţiile în care trupa lui Grigoraş, al cărui nume a fost şi el scandat, a pierdut această partidă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.