RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş va sta pe banca Pandurilor la meciul cu Astra

/ 21 septembrie 2011

Eliminat în meciul cu Steaua de către arbitrul Istvan Kovacs în momentul în care a pătruns pe teren pentru a se interesa de soarta lui Cosmin Băcilă, Petre Grigoraş va putea să ia loc pe banca echipei sale la următorul meci de campionat.

Grigoraş a urmărit din tribună meciul de astăzi din Cupa României Timişoreana pentru că şedinţa Comisiei de Disciplină din cadrul LPF a început după ora de start a partidei disputată de Pandurii în compania celor de la Vişina Nouă, însă în urma acestei şedinţe tehnicianul gorjenilor a primit doar un avertisment.

Pintilii, care a fost şi el eliminat în prelungirile meciului de la Ploieşti cu Steaua, a efectuat etapa de suspendare, pentru cumul de cartonaşe galbene, în meciul din Cupa României, aşa că şi el va fi disponibil pentru meciul cu Astra Ploieşti din etapa a VIII-a a Ligii I.

În aceeaşi şedinţă, Gardoş a primit o suspendare de 10 etape pentru intervenţia asupra lui Băcilă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Propun clubului Pandurii Tg-Jiu sa-l dea in judecata pe Gardos ptr. daune pricinuite de nefolosirea lui Bacila!Cosmin Bacila era un jucator important ptr. echipa si sa se actioneze in consecinta!Poate sa-i dea doar 2 etape suspendare dati-l voi in judecata!

    • ILoveEnergia spune:

      I-a dat 10 etape lui Gardos si stii ce a spus Bacila?? „Sufar destul eu, de ce sa sufere si el? Lasati copilul sa joace „. Asta da caracter ! Daca el a putut sa ierte si sa treaca peste, de ce sunteti asa revoltati voi?

  • gorj spune:

    este destul de mult, il asteptam totusi pe bacila sa revina din retur!!!!! forta Pandurii!!!!!!!!!!

  • Liviu spune:

    haideti sa fim sinceri ca o clasare in locurile 8-10 e decenta la final sa dea Dumnezeu sa-i tina forma cat mai mult insa nu trebuie entuziasm din calea afara cum spune Grigoras e abia etapa a-7a mai e mult pana departe si atata timp cat Condescu vinde tot ce e de perspectiva sa nu ne asteptam la minuni….si nu m-ar mira pe langa Chiriches sa mai vanda 1-2 jucatori in iarna la vesnicul lui prieten Becali sau mai stiu cine…asa ca prudenta fratilor… performanta cere omogenitate si e pacat ca acum aveam un lot bun plus 1-2 jucatori de valoare ne bateam pt Europa League

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.