RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia debutează astăzi în noul sezon baschetbalistic

/ 16 septembrie 2011

Energia Rovinari joacă în această seară primul joc oficial din noul sezon, echipa gorjeană evoluând în deplasare, la Brazi, în compania celor de la Asesoft Ploieşti, în manşa tur a optimilor de finală ale Cupei României.

Cele două echipe s-au întâlnit în aceeaşi fază a competiţiei şi în sezonul trecut, echipa ploieşteană fiind cea care a mers în sferturile de finală graţie unei victorii mai consistente pe propriul teren, Energia reuşind atunci prima sa victorie oficială într-un meci cu multimpla campioană a României. Datele problemei par a fi acum oarecum schimbate, Asesoft Ploieşti nu a mai câştigat niciun trofeu sezonul trecut, a pierdut mai mulţi jucători importanţi şi se prezintă la startul noului sezon cu nouă jucători noi în echipă faţă de campionatul trecut, unul dintre aceştia fiind fostul jucător al Energiei, Andrei Căpuşan. De cealaltă parte, Slobodan Nikolic are şi el la dispoziţie un lot cu destule noutăţi, cu Steffel, Gilles şi Fields în locul lăsat liber de plecările unor jucători precum Bigus, Troupe şi Darby, dar şi cu întăriri în partea românească a echipei prin aducerea lui Guţoaia şi a lui Kabengele.

Oficialii echipei gorjene aşteaptă un scor cât mai strâns în primul meci al dublei cu Asesoft Ploieşti, scor care să le permită să lupte în returul de peste o săptămână de la Târgu Jiu într-o calificare în faza următoare a competiţiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.