RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbaliştii de la Energia debutează mâine în noul campionat

/ 2 septembrie 2010

Energia va deschide balul noii ediţii de campionat în Liga Naţională de handbal masculin, băieţii lui Vasile Stângă urmând a da piept mâine la Târgu Jiu cu ce a mai rămas din Steaua Bucureşti.

Chiar dacă echipa bucureşteană trece prin momente grele, antrenorul Energiei suflă şi-n iaurt pentru a evita o surpriză neplăcută chiar la debutul în noul sezon: „Nu vreau să se întâmple să ne subestimăm cumva adversarul pentru că Steaua trece printr-un moment destul de dificil odată cu plecarea multor jucători şi de aceea vreau să luăm meciul doarte în serios de la început până la sfârşit. Am spus de mai multe ori că echipele acestea fără presiune, fără obiectiv, sunt foarte periculoase”, a declarat Vasile Stângă, care nu vrea să mai aibp surprize de genul înfrângerii în faţa celor de la Minaur de la Cupa Energia din această vară.

Meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Steaua Bucureşti a fost ales pentru televizare de Digi Sport, canalul de televiziune programând această partidă a se disputa vineri, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • I Love Energia spune:

    Sunt sigura ca ati scris in articol ora 17:00 si ati modificat mai tarziu. Mai multa atentie data viitoare. Am ajuns la meci cu o ora jumatate inainte de meci din aceasta cauza 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.