RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş face apel la publicul gorjean

/ 12 septembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor speră ca la meciul cu CS Mioveni tribunele „Municipal”-ului să fie populate iar suporterii gorjeni să ajute echipa să obţină un succes important.

„Noi îi aşteptăm pe suporteri pentru că fac parte din acest fenomen şi atunci când joci cu tribunele pline e o altă atmosferă. E mult mai plăcut, în special pentru jucători. Cred că nu ar avea motive să nu vină la meci ţinând cont de ultima reprezentaţie, cu CFR Cluj, în care echipa le-a oferit un spectacol veritabil şi o victorie frumoasă. CFR e o echipă care se aşează şi a înscris 10 goluri în ultimele două etape. Sper să vină suporterii, fotbalul e pentru spectatori, să vină să ne încurajeze şi la bine şi la greu. Momentan avem doar o înfrângere, cu liderul Dinamo. Avem nevoie de prezenţa lor. Cine spune că nu ne interesează prezenţa lor nu spune adevărul. Să vină să ne încurajeze măcar ca la meciul cu CFR”, a declarat Petre Grigoraş despre prezenţa pe care o doreşte în tribune în această seară.

Partida dintre Pandurii şi CS Mioveni se va disputa cu începere de la ora 21:00 pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, va fi condusă de o brigadă de arbitri compusă din Emil Voicu, Florin Eduard Ungureanu şi Gero Szabo şi va fi transmisă în direct de GSP TV.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.