RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi Internaţional cer unii de la alţii bani

/ 1 septembrie 2011

Pe masa celor de la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal se află două dosare ale Pandurilor, ambele în contradictoriu cu Internaţional Curtea de Argeş.

Unul dintre ele este deschis de clubul argeşean care solicită o sumă de bani ce ar mai fi de achitat de către Pandurii în contul transferurilor făcute vara trecută, însă Pandurii se apără atacând: „Şi noi suntem în judecată cu ei pentru că solicităm drepturile TV încasate de ei. Suntem la Recurs la Federaţia Română de Fotbal. Ei mai solicită nişte bani, conform acordurilor de transfer, dar să vedem ce va fi. Nu se pune problema să nu fim programaţi. Noi solicităm sume mari. Noi chiar dacă pierdem nu e o sumă mare, dar la ei e o sumă destul de mare. Ei au cerut o amânare, următorul termen urmând a fi judecat în data de 8 septembrie, în ambele cauze”, a explicat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor natura litigiilor cu Internaţional Curtea de Argeş.

În vreme ce suma solicitată de argeşeni pare a se cifra undeva în jurul a 30.000 de euro, Pandurii vor ca Internaţional să restituie banii încasaţi de la LPF pentru drepturile TV, sumă cu mult mai mare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.