RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au în favoarea lor decizia irevocabilă a CNSL în litigiul cu Internaţional Curtea de Argeş

/ 20 mai 2011

Pandurii a mai trecut o dată prin sala de judecată a Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în cazul „Internaţional Curtea de Argeş”.

Chiar şi după decizia favorabilă primită de Pandurii pe 18 mai, argeşenii au mai utilizat o cale de atac: „La cererea clubului Internaţional Curtea de Argeş CNSL s-a întrunit ieri, 19 mai, într-o nouă şedinţă pentru a judeca o cerere de revizuire formulată de clubul argeşean împotriva încheierii de şedinţă din 18 mai în care ni s-a dat dreptate în acest litigiu. Soluţia pe care a dat-o CNSL a fost respingerea cererii de revizuire depusă de Internaţional Curtea de Argeş ca inadmisibilă, decizia CNSL fiind în acelaşi timp şi irevocabilă. Vrem ca prin această nouă decizie să se pună capăt tututor speculaţiilor şi zvonurilor conform cărora Brăneştiul ar rămâne în Liga I ca urmare a retrogradării noastre”, a declarat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Cu o decizie definitivă şi irevocabilă în favoarea sa, Pandurii este sigură de programarea meciului său din ultima etapă a Ligii I, partida cu FC Vaslui urmînd a se disputa sâmbătă la Severin cu începere de la ora 17:00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport +.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.