RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Robert Giles: “Nu există altfel de baschet decât… baschetul!”

/ 24 august 2011

Americanul Robert Giles spune că nu va avea probleme de adaptare la stilul de baschet al Energie considerând că baschetul este acelaşi peste tot.

Noua extremă a Energiei crede că stilul american se poate împleti foarte bine cu cel sârbesc: “Din punctul meu de vedere, jocul de baschet este unul singur. Nu există altfel de baschet decât… baschetul! Soluţia e simplă: să îmbini stilurile şi să încerci să câştigi prin joc. Iar când mingea ajunge la noi, să fie trimisă în coş, nu contează cum. Cred că şi antrenorul, dar şi jucătorii se pot adapta foarte uşor la un singur stil: cel de baschet”, a declarat Robert Gilles. Acesta explică şi faptul că stilul european nu este o necunoscută pentru el: “Nici dacă vă referiţi la stilul european, cu apărare în zonă, nu cred că vor fi probleme. Eu unul chiar am jucat “zonă” în campionatul colegiilor americane şi nu mi s-a părut deloc dificil. Este adevărat, în NBA nu există decât “om la om”, dar asta e cu totul altceva, vorbim de un cu totul alt nivel”, a mai spus Gilles.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.