RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Reunire în efectiv redus

/ 2 august 2011

Echipa de baschet Energia şi-a reluat antrenamentele. La prima şedinţă de pregătire au participat foarte puţini jucători, doar doi fiind consideraţi titulari. Restul vor reveni până la finalul acestei săptămâni.

Mocanu şi Steffel sunt jucătorii titulari care au fost prezenţi încă de la primul antrenament al lui Slobodan Nikolic la Târgu Jiu. Restul au întârziat revenirea la antrenamente pentru zilele următoare, Stefan Nikolic alături de Milan Oluic urmând a fi prezenţi mâine la antrenamente. Cei doi jucători americani transferaţi de Energia în această vară, Rob Giles şi Brandon Fields au prins bilet de avion abia pentru finalul săptămânii, astfel că aceştia se vor alătura lotului de la Energia vineri seara.

În ceea ce-l priveşte pe Adrian Guţoaia, acesta este prezent la lotul naţional, aşa că va absenta de la antrenamentele Energiei până în jurul datei de 20 august.

Comentează!

22 Comentarii până acum

  • eu spune:

    Dar secundul Stroescu a venit?
    Mister Nikolic cand esti serios? cand ai afirmat ca Stroescu te-a ajutat din postura de secund sau cand faceai afirmatii ca nu mai are ce cauta la echipa?
    Ca antrenor esti bun nimic de zis dar ca om ……

    • baschet spune:

      Uneori trebuie sa faci si compromisuri…si exact asta a facut domnul Nicolik…

    • raduduca spune:

      Neica-nimeni secundul n-a lipsit din peisaj decat atunci cand suporterii si cativa jucatori cu caracter (Alionescu,Gliga)faceau campanie pro baschet,dar atunci poate a fost plecat cu alt „performer” si anume „apetisantul”dolofan Ducu,la cursuri de pupat in dos a viitorului antrenor (ca atunci nu exista siguranta ca Slobodan se intoarce) si de ciripit jucatorii.Hala

      • raduduca spune:

        Scuze:HALAL comportament;sa asteptam turul si le dam ce merita acestor (ciocanitori) SPARGATORI de echipa.

  • edy spune:

    a venit si Brice Kabengele

  • 131 3 spune:

    Sper sa nu ma insel….dar cred echipa ce se va forma la Tg-Jiu va fi una mult mai buna decat precedentele.

  • florinel spune:

    ce rau e cand ai 20 de ani 130 de kg si nu te baga nimeni in seama!!!!si plimbi o sapca zi de zi…………..am dreptate nea nicule?????….si tati si mami te sustin in tot ce faci!!!!!

    • gili spune:

      Daca ai ceva de zis spune in fata si nu te ascunde dupa un IP.

    • Dan spune:

      Florinele, ai date eronate puiule
      Tipul nu are 20 de ani, are 100Kg si nu are nici-o treaba cu masa si tacsu. Sta singur, vorbeste fluent trei limbi de circulatie internationala si e student premiant.
      Deci, esti fraier frustat.

    • Dan spune:

      A si sa nu uit.
      Are si 1,90 ceea ce la 100Kg nu e prea mult.
      Oricum nu e mic, negru, gras, umflat,

    • Admiratoarea spune:

      Acum ti-ai dat arama pe fatza.Esti acelasi pe care il comenteaza lumea:mic, gras, slinos.In concluzie un ZERO!
      PS:Astept cu nerabdarea intalnirea noastra.

  • nick55 spune:

    nu, florinele, nu ai dreptate! pentru altii e rau ca nu pot demonstra ce au facut in viata pana la o anumita varsta! sapca va incepe sa fie bagata in seama odata cu inceperea campionatului si atunci poate sa-si impuna punctul de vedere! am dreptate, florinele?

  • pentru voi spune:

    @cristi constantinescu: se pare ca, de la reaparitia in peisajul baschetbalistic al ligii I a lui ducu, acest site s-a transformat in site de atac la persoana (vezi postarea lui florinel). cred ca apare apare frustrarea atunci cand ai doar un parinte (al doilea nu mai stii nici tu pe unde e), dar nu faci pe site-uri – si administratorul site-ului pastreaza- atacuri la persoana cu atata nesimtire. macar vrem si noi sa stim cine e aceasta jigodie! si sunt convins ca nu va aparea ce am scris eu aici!

    • Stefan spune:

      Cine sa fie domnul meu, bravul secund Stroescu si vestitul Ducu, cel care isi face aparitia la club cand e de supt.
      O sa revin foarte curand cu detalii despre IP si am sa-l fac public

    • bbb spune:

      pentru voi……sper sa nu fii nick 55…..cred ca intreci masura cu aceste nesimtziri……..florinel nu e nici neica nimeni secundul si nici apetisantul ducu….nici n aveti idee cine poate fii…..credeti ca rezolvam ceva daca stam si dam unii in altii??credeti ca daca am fii noi am face mai bine…..toata lumea am vazut ca se zbate………poate aveti voi informatii eronate…..nu mai acuzati aiurea in nestinta de cauza…….terminati cu prostiile astea….

  • eu spune:

    Deci asteptam cu interes intalnirea conducerii cu suporterii.
    Sa na inarmam cu rabdare si sa ne pregatim cu inntrebari.

  • bbb spune:

    parerea mea e ca s a ajuns prea departe cu acuzele…pana la urma e o echipa de baschet…..e un sport……..DOMNULE CRISTI CONSTANTINESCU trebuie sa faceti ceva sa opriti aceste dialoguri care nu fac bine nimanui……e foarte usor sa te ascunzi dupa un ip sa spui ce ti vine la gura si foarte greu sa faci ceva sa ajuti pe cineva…….asa ca domnilor….;nick 55 , gill ,florinel,,,pentru voi ,stefan, raduduca, etc ar fii momentul sa incetati aceasta batjocoreala….ma gandesc ca sunteti oameni normali…..

  • nick55 spune:

    @bbb: te mai rog odata sa nu mai confunzi! eu stiu foarte bine cine este florinel (cel la care se refera acela care posteaza), sunt prieten bun cu el si familia lui! cred ca cel care a postat chiar habar nu are despre cine e vorba in realitate! daca stie si totusi a postat, e de prostie crasa si trebuie ocolit sa nu se ia! observ insa altceva: se incearca indepartarea de langa echipa a anumitor oameni(gen florin cel adevarat), asa cum s-a facut si campionatul trecut! sper sa nu se reuseasca, pentru binele echipei! si mai sper sa nu fie adevarat ce am postat eu aici legat de aceasta indepartare! ar fi pacat, mare pacat!

  • EnergiAAA spune:

    Nea Nicu’ sper sa mai faci inca un lucru bun !!! sa incerci sa nu fie indepartat FLORIN de langa echipa !!

  • raduduca spune:

    Asta este problema ta frustratule,ca nu toti sunt pe gustul tau?Ramai fidel „amicei”tale si spre stiinta ta O sapca poti s-o dai jos de pe cap,de slabit poti sa slabesti,dar sa cresti.sa ai micioarele mai lungi decat un pinguin,sa ai scoalasi bun simt la varsta ta deja este foarte tarziu.Prin stilul tau de IUBITOR de baschet ai indepartat toti jucatorii acestei echipe care jucau si nu barfeau cu tine.ASTA ESTE PROMOVAREA „TALENTULUI „in Tg.Jiu

  • Hai Energia! spune:

    Doamne fereste,ce puteti scoate pe gura! Oameni buni,opriti-va cu limbajul asta daca sustineti ca sunteti suporteri ai echipei de baschet! Va faceti de ras!!!! Nu am vazut un mesaj de incurajare sau de sustinere ,va comportati ca niste tate. Rusine sa va fie!!!! Nu aveti ce cauta langa echipa asta. Aceleasi tate masculine isi fac aparitia in fiecare an si-si dau cu parerea!!!

  • vip spune:

    Cand tara arde voi nu aveti ce face decat sa va comportati ca niste copii de clasa a 2a,de asta am ajuns unde am ajuns ca e plin de oameni fara bunul simt ca voi…nu poti intra bine sa citesti stirile sportive din gorj fara sa dai de tarani care isi dau cu parerea non stop din lipsa de ocupatie…din surse proprii echipa este extraordinar de bine pregatita tocmai multumita antrenorului principal si celui secund…federatia este multumita de cum au decurs lucrurile la Tg-Jiu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.