RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lăudat de jucători

/ 25 noiembrie 2010

Privit cu circumspecţie la numirea sa pe banca Energiei, numele lui Slobodan Nikolic devine din ce în ce mai respectat la Târgu Jiu.

Chiar dacă şi o parte dintre jucători nu au primit cu entuziasm vestea că vor fi antrenaţi de un tehnician sârb, odată cu trecerea timpului Slobodan Nikolic a câştigat tot mai multă încredere din partea elevilor săi.

Adus la Târgu Jiu de fostul antrenor al Energiei, americanul Theo Evans, căpitanul Porter Troupe îl susţine necondiţionat pe Slobodan Nikolic despre care nu are decât cuvinte de laudă: „Nikolic este un antrenor grozav, spun asta pentru că ştiu cum pregăteşte meciurile, cum face strategia pentru meciuri, cum ne împerechează cu adversarii şi cum ne pregătim la antrenamente. Ştie şi cele mai mici detalii pentru ca fiecare să fie în cea mai bună formă pentru meciul care urmează”, a declarat numărul 5 de la Energia.

Personaj central într-un episod controversat la Energia chiar înaintea startului de sezon, când a fost foarte aproape să părăsească echipa, Andrei Căpuşan spune că este încântat de metodele lui Slobodan Nikolic: „N-am mai lucrat niciodată până acum cu un antrenor care pregăteşte atât de bine fiecare meci, fiecare jucător individual, punând accent pe plusurile acestuia. Ştie ce poate fiecare mai bine să facă şi modelează jocul astfel încât toată lumea are şanse să arate ce ştie mai bine. Este o chestie senzaţională să ai un antrenor care să ştie să scoată cele mai multe şi cele mai bune lucruri de la fiecare jucător”, a declarat internaţionalul român al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ce tare!!!! spune:

    pai ce dracu era sa zica si astia doi ? ca e penibil ?sunt jucatori cu cele mai multe min jucate ar fi culmea sa se planga de antrenor!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.