RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie cu emoţii

/ 1 august 2011

Meciurile cu FC Braşov sunt teribil de grele pentru Pandurii. Anul trecut echipa lui Petre Grigoraş a câştigat cu un gol marcat de Bogdan Apostu în minutul 92. Acum, la revenirea pe Municipal, târgujeinii au avut din nou meci greu cu braşovenii, şi tot pe final au reuşit victoria. Omul de trei puncte al Pandurilor a fost Stojan Vranjes, autor a două super goluri.

Grig a avut din nou dreptate. A anticipat că echipa lui va avea viaţă grea cu FC Braşov şi a avut dreptate. A avut dreptate şi în privinţa punctelor, tehnicianul anunţând că nu concepe ca echipa lui să nu-şi treacă în cont cele trei puncte. Zis şi făcut, Pandurii a câştigat la revenirea acasă. 5.000 de oameni au venit pentru a-i vedea la lucru pe gorjeni, iar aceştia au jucat o primă repriză bună. Efectiv, gazdele nu le-au dat nicio şansă adversarilor care s-au apărat. Vranjes a deschis scorul cu un şut bine plasat şi de acolo a început nebunia. Gorjenii s-au întrecut în ocazii irosite prin Lemnaru, Batin, Pintilii sau Vranjes, însă scorul a rămas 1-0. S-a intrat la pauză în urale, toţi fiind convinşi că partea a doua va semăna la fel.

Dar a urmat un coşmar. De la vestiare au ieşit alte echipe, gazdele resemnate iar oaspeţii puşi pe fapte mari. După patru minute din actul secund Majernik a egalat după o gafă în apărarea pandurilor Viera şi Lazar. Cei doi nu s-au înţeles şi fundaşul vizitator a egalat cu o lovitură de cap. Gorjenii erau de nerecunoscut, nu mai legau nimic la mijloc şi asta nu era deloc bine. Oaspeţii din Braşov păreau stăpâni pe situaţie, iar raidurile acestora ofereau emoţie la fiecare pătrundere printr-o defensivă mai mult stângace decât sigură. A fost nevoie de o super execuţie a lui Vranjes pentru a se face 2-1 atunci când timpul se scurgea cu cea mai mare repeziciune. La avantajul unui gol, pe final gorjenii au tras şi de timp, însă scopul scuză mijloacele, iar Pandurii şi-au trecut în cont o victorie care aduce liniştea la Târgu Jiu.

Stadion “Municipal” (Târgu-Jiu), spectatori 5.000
Goluri: Vranjes ( ’18 şi ’78) / Majernik (’49)
Cartonaşe galbene: Stromajer (81), Lazar (92) / Cristescu (86)

Pandurii: Lazar – Rusu, Viera, Chiricheş, Vlad – Nistor (80 Cristea), Pintilii (57 Băcilă), Vranjes – Lemnaru, Batin (73 Brata), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Braşov: Felgueiras – Bruno Madeira, Cr. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu – Toloza – Chipciu, M. Cristescu, Paez (46 Buga), Distefano (69 Mateiu) – Hadnagy (82 Fl Stângă). Antrenor: Daniel Isăilă.

Au arbitrat: Paul Unimatan – Miclos Nagy, Sebastian Gheorghe.

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.