RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş ar putea juca mâine cu azerii de la Olimpik Baku

/ 11 iulie 2011

Accidentaţi încă de la plecarea în Austria, Chiricheş şi Pintilii au urmat un program separat de antrenament, antrenorul Petre Grigoraş dorind să nu rişte noi accidentări ale acestora înaintea debutului de sezon.

Accidentările celor doi sunt văzute de tehnicianul Pandurilor drept singurele minusuri ale cantonamentului de la Saalfelden: „Singurele noastre probleme sunt aceste accidentări ale lui Pintilii şi Chiricheş. Ei s-au antrenat separat până acum, Chiricheş va intra de astăzi în program normal şi, probabil, voi apela la el o repriză în amicalul cu cei din Baku”, a declarat grigoraş pentru www.sportingorj.ro. În cazul lui Pintilii, antrenorul gorjenilor spune că nu are rost să rişte încă: „Şi Pintilii este pe o pantă bună, este în mare parte refăcut, dar nu vreau să forţez lucrurile şi să risc. Îi cunosc calităţile, capacitatea sa de concentrare şi mobilizare, aşa că nu am nevoie să mă edific în privinţa sa. În aceste zile sperăm să-i ajungă şi lui Brata „masca lui Zoro” pentru că el a suferit acea operaţie şi va avea nevoie de mască pentru circa 6 luni”, a mai declarat Petre Grigoraş.

Pandurii va juca mîine seară contra celor de la Olimpik-Shuvalan AZAL Baku, echipă care a terminat ultima ediţie de campionat din Azerbaidjan pe locul patru, partida urmând a fi transmisă în direct de cei de la Digi Sport 1. În privinţa orei de disputare a partidei există diferenţe între ceea ce anunţă clubul, ora 19:00, şi ceea ce este trecut în programul celor de la Digi Sport, canalul TV anunţând ora 19:30 ca oră de începere a partidei Pandurilor cu Olimpik Baku.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.