RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Super atacant propus Pandurilor

/ 1 iulie 2011

Fără un atacant care să fi marcat încă pentru Pandurii mai mult de şase goluri într-un sezon, conducerea gorjenilor este în căutarea unui astfel de jucător care să umple plasele adversarilor.

Printre ofertele primite de gorjeni se află şi cele ale făcute de impresarul Gabriel Gică Miron. În afara peruanului Mario Rondon, despre care s-a spus în această vară că a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj, Gabriel Gică Miron i-a mai propus la Pandurii pe mijlocaşul Bruno Miguel Braga, de la Rio Ave, şi pe atacantul Mike Havenaar. Ultimul este născut la Hiroshima, dar are părinţi olandezi, tatăl a jucat în Olanda la Den Haag şi la echipe de primă ligă din Japonia, iar mama sa a fost campioană naţională la heptatlon.

Mike Havenaar, fost internaţional de tineret nipon, are 24 de ani, 1,95 m şi evoluează la Ventforet Kofu, echipă nou promovată în J-League, şi a marcat în lunile mai şi iunie de 7 ori în 11 meciuri. În sezonul trecut, în liga secundă, Havenaar a marcat 20 de goluri pentru echipa sa evoluând în 30 de partide.

Vezi aici ce goluri a marcat Mike Havenaar.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.