RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atacant senegalez pentru Pandurii

/ 14 decembrie 2010

Chiar dacă Bruno Lopes nu a ajuns la Pandurii, aşa cum şi-ar fi dorit impresarul său, Gabriel Gică  Miron vine cu o altă ofertă pentru clubul gorjean.

Pandurilor le este oferit acum un vârf masiv, internaţional senegalez de 23 de ani şi 1,95 m, Baptiste Faye, un jucător care are are profilul lui Lacina Traore: “Este jucător de echipă naţională. Este masiv, dar şi foarte rapid şi tehnic. A fost considerat de jurnalul portughez “A Bola” drept cea mai mare promisiune în 2009 în liga a II lusitană”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabriel Gică Miron.

Senegalezul a jucat în 2010 la Interclube, în Angola, însă după foarte buna impresie lăsată în Portugalia în 2009, când a marcat 12 goluri pentru Vizela, Baptiste Faye se află în acest moment şi în atenţia clubului de primă ligă lusitană Pacos Fereira. La Interclube de Angola, Baptiste Faye a marcat 10 goluri evoluând în 17 partide.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.