RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fost coleg al lui Cristiano Ronaldo, propus Pandurilor

/ 2 august 2010

Pandurii au rămas fără gol şi după a doua etapă, iar jocul echipei precum şi atacanţii pe care Badea îi are în lot nu dau mari speranţe ca situaţia să se îndrepte în mod semnificativ.

Situaţia este una care cere ca în lotul Pandurilor să-şi mai facă loc unul sau chiar doi atacanţi care să aducă în jocul echipei gorjene o eficienţă mai mare. Impresarii firmei MKTSport intenţionează să aducă la Târgu Jiu un fost coleg al lui Cristiano Ronaldo, însă pentru asta ar avea nevoie şi de atenţia conducerii clubului gorjean.

Deşi ar veni de la Kerkyra, o echipă din Grecia fără rezultate notorii, Luís Carlos Lourenço da Silva deţine cel mai impresionant CV avut de vreun jucător care a jucat la Pandurii. Lourenço este un produs al şcolii de fotbal a celor de la Sporting Lisabina, acolo unde a fost coleg cu Cristiano Ronaldo, dar şi cu Marius Niculae. De la echipa a doua a lui Sporting, Lourenço a fost împrumutat la Oldham Athletic şi Belenenses, după care a revenit la Lisabona pentru un sezon în care în tricoul primei echipe a lui Sporting a jucat 17 de meciuri marcând de patru ori.

În perioada 2004-2006, a fost component al naţionalei de tineret a Portugaliei cu care a participat la Jocurile Olimpice din 2004 de la Atena şi la Campionatele Europene din 2004 şi 2006 fiind coleg de generaţie cu jucători de talie mondială precum Cristiano Ronaldo, Danny, Boswinga, Postiga, Quaresma, Nani, Hugo Almeida, Hugo Viana, Raul Meireles, Tiago sau Postiga.

După ce a mai jucat în Portugalia pentru Belenenses, Leiria şi Vitoria Setubal, Lourenço a semnat un contract cu Panionios, echipă de la care a plecat în 2009, acum dorind să părăsească Grecia din cauza gravelor probleme din această ţară. “Este un jucător deosebit care ar face cu brio faţă în campionatul românesc, la orice echipă, nu numai la Pandurii. A jucat în ultimii ani în Grecia dar după tot ce s-a întâmplat acolo şi-ar dori să plece, iar noi credem că în România s-ar putea adapta foarte uşor”, a declarat Gabriel Gică Mucea despre jucătorul pe care-l propune Pandurilor.

Iată-l pe Lourenço în acţiune:


www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    si cati ani are acest jucator exceptional ???
    Oamenilor . in loc sa aduceti toate urateniile de pe nu stiu unde… mai bine din propria pepiniera. !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.