RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl doreşte pe Axente

/ 22 iunie 2011

Antrenorul Pandurilor a declarat că este foarte puţin probabil ca la echipa gorjeană să mai susţină probe şi alţi jucători în această vară, asta deşi Grigoraş recunoaşte că ar mai avea nevoie de un atacant.

Cu Stromajer, Lemnaru şi Voinea în compartimentul ofensiv, ajutaţi de alţi mijlocaşi cu profil ofensiv, Grigoraş spune că mai vrea doar un singur jucător, însă dacă nu va reuşi să-l aducă nu va fi o mare problemă pentru Pandurii: “Atacanţi sunt sute, dar cei buni sunt puţini. Eu sunt mulţumit cu ce am. Dacă se va realiza şi acel transfer pe care l-am dorit, aş fi foarte bucuros şi încântat. Dacă nu, accept situaţia”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

În poll position pentru locul vacant în lotul gorjenilor a fost până nu demult Paul Batin, dar acesta a primit o nouă şansă la CFR Cluj şi transferul său a devenit tot mai puţin probabil. O altă pistă pe care Pandurii o încearcă este achiziţionarea lui Mircea Axente, jucătorul celor de la FC Timişoara, însă acest transfer depinde în mare măsură de soarta pe care o va avea clubul bănăţean.

Interesul pentru Axente a fost recunoscut şi de preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, dar acesta a precizat că nu s-a făcut niciun pas spre realizarea acestui transfer: „Axente este un jucător interesant, l-am dori, dar nu am discutat cu nimeni până acum, nici cu clubul şi nici cu jucătorul, pentru că nici nu avem voie, el fiind sub contract. Aşteptăm să vedem care va fi situaţia Timişoarei şi abia apoi vom vedea ce este de făcut. Dacă nu va fi Axente poate fi un alt jucător şi dacă nu va fi nici altul, ne putem descurca şi cu ce avem acum”, a declarat oficialul gorjenilor.

Axente a marcat sezonul trecut 5 goluri pentru FC Timişoara în 27 de meciuri jucate, în vreme ce în campionatul 2008-2009 a marcat tot de cinci ori, însă pentru Oţelul Galaţi, echipă la care a jucat sub formă de împrumut.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.